Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Email novice

Je najbolj učinkovit, enostaven in cenovno ugoden način obveščanja vaših strank, kupcev, poslovnih partnerjev...

Vse kar potrebujete za učinkovito komunikacijo z vašimi strankami!
 

Spletni marketing

Sistem za e-obveščanje vaših naročnikov 

Napredni email marketing sistem omogoča enostavno in pregledno pošiljanje e-novic vašim naročnikom. Brez tehničnega znanja boste lahko urejali baze naročnikov in s pomočjo vgrajenega urejevalnika oblikovali profesionalne e-novice. MultiMail sistem vsebuje tudi vsa potrebna orodja za sledenje in analizo odzivov na vaše e-novice, podrobna poročila, omogoča samodejno odjavo naročnikov in še več… 


 
MultiMail sistem za e-novice (newsletter) omogoča zelo učinkovito komunikacijo z naročniki. Natančno pošljite pravo informacijo pravim prejemnikom, ter analizirajte njihove odzive (odpiranje e-mailov, kliki, prijave in odjave,…). Dragocene informacije, ki vam bodo v pomoč pri povečanju prodaje.
 

Profesionalno oblikovane e-novice

Pošiljanje personaliziranih in grafično oblikovanih e-novic še nikoli ni bilo lažje saj za pripravo in oblikovanje e-sporočil ne potrebujete naprednega tehničnega znanja. Sistem vam bo ponudil v naprej oblikovane grafične predloge v katere lahko slike in besedila vnašate podobno kot v Word-u. Preko urejevalnika lahko izberete tudi funkcije, ki bodo vašo e-novico naredile bolj osebno. Sistem bo sam ustrezno dodajal podatke vaši e-novici: ime naročnika, datum, e-mail naslov naročnika, povezave, dodajate pa lahko tudi priponke kot so npr. katalogi, ceniki,…
 

Analizirajte odzive na vaše e-novice

Integriran vmesnik omogoča sledenje in analizo odzivov prejemnikov e-novic na vaše poslano sporočilo. Vis podatki vam bodo pregledno prikazani v tabelah in grafično v obliki grafov. Obilo dragocenih informacij v zvezi z odzivnostjo prejemnikov e-novic vam bo takoj na voljo. Vaša komunikacija z naročniki bo tako lahko še bolj učinkovita in uspešna.
 

 

 


Osnovne značilnosti enostavno oblikovanje e-novic
 napredno upravljanje z naročniki
 edinstven sistem za analizo in sledenje e-novic
 napredni samodejni odzivniki ob dogodkih
 uvoz in izvoz e-mailov naročnikov
 dostopnost kjerkoli in kadarkoli
 
 

Cenik

 Zakup sistemaAll inclusive najemOdkup sistema
Cena 45,00 EUR / mesec 95,00 EUR / mesec 990,00 EUR
Število poslanih sporočil neomejeno  neomejeno  neomejeno 
Podpora do 6 ur / leto  do 12 ur / leto  na zahtevo
Oblikovanje email predloge
Zakup strežnika 150 EUR / leto    *
Minimalno obdobje zakupa 12 mesecev 6 mesecev brez vezave
Poučitev
Varnostno kopiranje
Lasten IP
Zagotovljene zmogljivosti


Cene so brez DDV! * zakup strežnika ni zajet v primeru odkupa sistema!

Če vam pripravljene oblike ponudb ne ustrezajo nas kontaktirajte in z veseljem bomo poiskali rešitev, ki bo za vas najbolj primerna.

Pogosta vprašanja
Ali je mesečni zakup MultiMail newsletter sistema časovno vezan?

Da. Minimalno obdobje najema MultiMailning sistema je 6 mesecev.
 
Kakkšne so zahteve za strežnik za namestitev MultiMail sistema?
Email marketing sistem MultiMail lahko deluje v okvirju deljenega paketnega gostovanja (shared hosting), ki vključuje PHP podporo in MySQL podatkovno bazo. Pred samim pričetkom je potrebno takšen strežnik dobro stestirati, saj lahko nekatere nastavitve vplivajo na delovanje določenih funkcij sistema. Priporočamo pa zakup VPS strežnika z lastnim IP naslovom saj se tako izognemo navarnosti, da bi vaš primarni strežnik pristal na seznamu nezaželjene pošte (SPAM). 
 
Pri odkupu sistema je navedeno, da se uvoz naročnikov izvede 1x?

Da. V primeru odkupa MultiMail sistema izvedemo enkratni uvoz vaših že obstoječih naročnikov e-novic. Sistem vam sicer omogoča, da lahko sami neomejeno naročnike uvažate ali izvažate s pomočjo .CVS datotek (EXCEL).

Video 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2