Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Email predloge

Profesionalna oblikovana sporočila so zelo učinkovita, zato dosegajo tudi boljše rezultate.
 
 

Oblikovanje Email predlog

Profesionalno oblikovana email sporočila so bolj učinkovita in prodorna kot klasična, zato dosegajo boljše odzive.
Sporočila poslana z email predlogo odražajo podobo vašega podjetja podjetja ali organizacije. Vsako tako sporočilo bo pripomoglo k vaši prepoznavnosti in uspešnosti.
 
Email predloge oblikujemo v skladu z najnovejšimi standardi in zahtevami email komunikacije, tako da so vaša sporočila prejemnikom prikazana pravilno in zanesljivo. Mnogi poizkušajo email predloge oblikovati sami, vendar zahteva oblikovanje predloge podrobno znanje HTML jezika saj lahko zaradi različnih poštnih odjemalecv v uporabi (Outlook express, Outlook, Thunderbird, Gmail,…) vaše sporočilo hitro pristane v Spam košu prejemnika, ali pa se ne prikaže. Prav iz tega razloga že pri sami grafični zasnovi email predloge upoštevamo veliko faktorjev, ki vplivajo na uspešno dostavo sporočil, v zaključni fazi pa opravimo še ogromno testiranja v različnih okoljih.

 

Zakaj sporočila z email predlogo?

1Povečuje prepoznavnost vaše organizacije


2Sporočila so bolj učinkovita in izstopajo od ostalih


3Sporočila dosegajo boljše odzive
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2