Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Sistem za pošiljanje E-novic

Omogoča pošiljanje velikega števila E-novic vašim strankam.
 
 

Newsletter sistem

Newsletter oz. sistem za masovno pošiljanje e-novic je samostojna aplikacija, ki se namesti na strežnik in uporabniku omogoča pošiljanje velikega števila e-mail novic naročnikom. 
Newsletter sistem je najpogosteje uporabljen v namen Email marketinga, saj podjetja z njim enostavno in učinkovito komunicirajo z naročniki. Napredni sistemi namreč pošiljatelju pregledno in podrobno posredujejo statistiko z dragocenimi informacijami odzivov prejemnikov (odpiranje e-mailov, kliki povezav, prijave in odjave,…).
 

Pri veliki količini naročnikov je zelo pomembno, da sistem omogoča pregledno in ciljno usmerjeno komunikacijo z naročniki. Naročnike se najpogosteje razdeli v skupine, ki uporabniku omogočajo enostavno selekcijo prejemnikov e-novice. Zelo pomembna je tudi pravilna oblika in identifikacija e-novice na strani prejemnika, saj lahko v nasprotnem primeru Anti Spam zaščita prepreči dostavo in pravilni prikaz e-novice prejemniku.
 

MultiMail newsletter sistem

1MultiMail newsletter sistem
MultiMail je samostojna aplikacija za e-poštni marketing. Vsebuje zmogljive komponente, ki uporabniku omogočajo vodenje uspešnih email marketing  kampanj. Omogoča hitro, preprosto in učinkovito komunikacijo z naročniki enovic. Integriran sistem za statistiko omogoča analizo prejemnikov, odzive, klike, pregled poslanih enovic, prijave in odjave v sistem,… Posreduje vam izredno dragocene informacije o vaših naročnikih, ki vam bodo v pomoč pri povečanju prodaje in kakovosti komunikacije z njimi.

2Ustvarjanje ciljno usmerjenih enovic in kampanj.
Zmogljiv newsletter sistem omogoča upravljanje poštnih seznamov, urejanje enovic, preprosto oblikovanje interaktivnh  obrazcev, samodejnih odzivnikov, sledenje, statistiko, poročila in še mnogo več.
Vse v eni zmogljivi aplikaciji!

3Sledenje enovic s podrobnimi analizami.
Samostojno vodenje in analiza uspešnosti kampanj e-poštnega marketinga je z vgrajenimi funkcijami enostavna. Spremljajte vaše email kampanje, analizirajte naročnike, njihove odzive, klike, prijave in odjave v sistem,… Podrobna lastna poročila uspešnosti kampanje so prikazana v grafičnih analizah.

4Samodejna obdelava neuspešno dostavljenih sporočil.
Newsletter sistem je enostaven za uporabo in vsebuje napredne funkcije, med katerimi je tudi obdelava neuspešno dostavljenih enovic. E-naslove, katerim dostava ni bila mogoča, bo sistem ob pritisku na gumb samodejno prestavil v posebno skupino. Seveda lahko takšne email naslove ponovno aktivirate s klikom na gumb, jih izbrišete ali izločite iz seznama prejemnikov.

5Samodejni odzivnik.
Uporabniku prijazna orodja vam omogočajo avotmatiziranje procesov. Ustvarite lahko samodejne odzivnike, ki bodo ob določenem dogodku sprožili nadaljnje procedure. Kot sprožilec je lahko samostojno e-sporočilo ali celotna kampanja. Povežite jih lahko v zaporedje samodejnih odzivov na posamezne sprožilne točke: vsak dan, vsako uro ali na uspešnost dostave e-novice, ob prijavi,....

6Prilagoditev enovic in presonalizacija!
Personalizirana in prilagojena e-sporočila so veliko bolj uspešna od nepersonaliziranih. Personalizacijo lahko izvedete za vse prejemnike, posamezne skupine prejemnikov ali za poljubno izbrane tipe naročnikov! Grafično podobo je mogoče oblikovati neposredno preko vmesnika v administraciji in vključevati elemente, ki bodo vašim esporočilom prinašali rezultate.

7Zanesljivo  in preizkušeno delovanje.
MultiMAIL newsletter sistem je bil testiran tako z obremenitvenimi testi kakor tudi SPAM testi pri pošiljanju enovic preko 300.000 email prejemnikom!

Osnovne značilnosti


 enostavno oblikovanje e-novic
 napredno upravljanje z naročniki
 edinstven sistem za analizo in sledenje e-novic
 napredni samodejni odzivniki ob dogodkih
 uvoz in izvoz e-mailov naročnikov
 dostopnost kjerkoli in kadarkoli
 
 
Cenik
  Zakup sistema All inclusive najem Odkup sistema
Cena 45,00 EUR / mesec 95,00 EUR / mesec 990,00 EUR
število poslanih sporočil neomejeno  neomejeno  neomejeno 
Podpora do 6 ur / leto  do 12 ur / leto  na zahtevo
Oblikovanje email predloge
Zakup strežnika 150 EUR / leto    *
Minimalno obdobje zakupa 12 mesecev 6 mesecev brez vezave
Poučitev
Varnostno kopiranje
Lasten IP
Zagotovljene zmogljivosti

Cene so brez DDV! * zakup strežnika ni zajet v primeru odkupa sistema!

Če vam pripravljene oblike ponudb ne ustrezajo nas kontaktirajte in z veseljem bomo poiskali rešitev, ki bo za vas najbolj primerna.
Pogosta vprašanja
Ali je mesečni zakup MultiMail newsletter sistema časovno vezan?
Da. Minimalno obdobje najema MultiMailning sistema je 6 mesecev.
 
Kakkšne so zahteve za strežnik za namestitev MultiMail sistema?
Email marketing sistem MultiMail lahko deluje v okvirju deljenega paketnega gostovanja (shared hosting), ki vključuje PHP podporo in MySQL podatkovno bazo. Pred samim pričetkom je potrebno takšen strežnik dobro stestirati, saj lahko nekatere nastavitve vplivajo na delovanje določenih funkcij sistema. Priporočamo pa zakup VPS strežnika z lastnim IP naslovom saj se tako izognemo navarnosti, da bi vaš primarni strežnik pristal na seznamu nezaželjene pošte (SPAM). 
 
Pri odkupu sistema je navedeno, da se uvoz naročnikov izvede 1x?
Da. V primeru odkupa MultiMail sistema izvedemo enkratni uvoz vaših že obstoječih naročnikov e-novic. Sistem vam sicer omogoča, da lahko sami neomejeno naročnike uvažate ali izvažate s pomočjo .CVS datotek (EXCEL).
Video 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2