Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Pošiljanje email novic

Pošiljanje sporočlil vašim strankam je najbolj učinkovit, enostaven
in cenovno ugoden način obveščanja.
 
 

Pošiljanje email novic

Pošiljanje email sporočil že dolgo ni več omejeno na preprosto komunikacijo.

Dejstvo je, da je Email marketing najbolj učinkovit, enostaven in cenovno ugoden način obveščanja, hkrati pa povečuje lojalnost obstoječih strank in njihovo povpraševanje. Prav iz tega razloga podjetja pošiljajo email sporočila s predlogami. Tako oblikovana email sporočila so bolj učinkovita in prodorna, zato dosegajo boljše odzive pri prejemnikih. Seveda šteje le konverzija  prejemnikov email sporočil v obiskovalce.

 
Masovno pošiljanje email sporočil je mogoče z Email marketing programom MultiMail, ki je enostaven za uporabo, cenovno ugoden in zanesljiv email marketing program. Zagotavlja elegantno in tehnološko napredno rešitev za izpolnitev komunikacijskih potreb na področju email komunikacije.
 
Pošiljanje email sporočil v marketingške namene je dovoljeno v primeru, da ste od lastnikov email naslovov dobili njihovo dovoljenje:
  • Na vaš seznam prejemnikov so se nedvoumno prijavili preko vaše spletne strani
  • Osebno so izpolnili in podpisali obrazec v papirnati obliki in navedli, da želijo od vas prejemati e-novice
  • Dali so vam svojo vizitko
  • So v zadnjih 2 letih opravili nakup v vaši spletni ali klasični trgovini in pri tem oddali svoj email naslov
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2