Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Vzdrževanje spletne strani

Ažurna stran pripomore k temu, da se obiskovalci radi vračajo
na vašo spletno stran.
 
 
 

Vzdrževanje internet strani

Učinkovito vzdrževanje in ažuriranje spletne strani je pogoj, da se bodo obiskovalci vračali na vašo spletno stran.

Ažuriranje, posodabljanje in skrb za nemoteno delovanje spletne strani je velikokrat sekundarnega pomena, kar pa privede do tega, da se obiskovalci spletnih strani, ki so vašo stran že obiskali, ne vračajo.
 
Vsi uporabniki naših rešitev imajo možnost skleniti vzdrževalno pogodbo. Vzdrževalna pogodba omogoča našim naročnikom  prednostno obravnavo pri reševanju težav in stalne posodobitve spletne strani ali trgovine. To jim zagotavlja dolgoročno kakovostno delovanje spletnih strani in njenih modulov.
 
Naše uporabnike o novostih in posodobitvah obveščamo preko elektronske pošte, navodila in odgovore na pogosta vprašanja pa najdete tudi v rubriki Podpora.
 


Uporabniki, s katerimi imamo sklenjene vzdrževalne pogodbe imajo zagotovljene brezplačne nadgradnje CMS sistema s katerim upravljajo spletno stran ali trgovino. Vzdrževalne pogodbe pripravimo za vsako stranko posebej, saj se mesečni pavšal izračuna na podlagi vaših potreb, obsega del in zahtevnosti vaše spletne strani ali trgovine.
 
Zahtevajte brezplačen predlog vzdrževalne pogodbe s klikom na gumb »želim vzdrževalno pogodbo« in vpišite vaše podatke. Analizirali bomo vašo spletno stran in vam v najkrajšem času pripravili predlog vzdrževalne pogodbe, ki ga boste prejeli na vaš elektronski naslov.

 

Zakaj vzdrževanje spletnih strani?

1Prednostna obravnava
Stranke s katerimi imamo sklenjene vzdrževalne pogodbe so obravnavane prednostno. V delovnem času smo vam na volju na telefonu in 24/7 preko podpornega centra.

2Nižje stroške vzdrževanja
V primeru sklenitve vzdrževalne pogodbe se obračuavajo stroški vzdrževanja pavšalno. Pri pripravi pogodbe se prizpriznava 20% popust na urno postavko, ne glede na zahtevano znanje strokovnjaka.

3Ažurni vnos sprememb
Vaša spletna stran bo dobro obiskana samo če bo vsebina na njih ažurna. Da bi se obiskovalci vračali, mora spletna stran vedno znova ponuditi nekaj novega, jih informirati z ažurnimi informacijami, novimi storitvami,…

4Posodabljanje spletnih strani
Stalne posodobitve spletne strani ali trgovine zagotavljajo dolgoročno kakovostno delovanje spletnih strani in njenih modulov.

5Skrb za nemoteno delovanje
Visoko usposobljeni vzdrževalci bodo redno spremljali delovanje vaše spletne strani in strežnikov. V primeru zaznavanja motenj v delovanju, bodo hitro predlagali in izvedli ustrezne spremembe.

6Vzdrževanje in optimizacija za hitro delovanje
Z leti delovanja spletnih strani se na strežniku in podatkovnih bazah spletnih strani nabere veliko nepotrebnih podatkov, ki vplivajo na hitrost nalaganja vaše spletne strani ali trgovine. Spletne strani je potrebno redno vzdrževati in optimizirati za hitro delovanje.

7Svetovanje
V sklopu vzdrževalne pogodbe se lahko izvajajo tudi svetovanja na podlagi katerih boste vašo spletno stran obdržali svežo in tehnološko moderno.
 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2