Izdelava spletne trgovine2023-03-28T19:56:01+00:00

Izdelava spletne trgovine

Pri izdelavi spletne trgovine je naš glavni cilj zagotovitev dobre prodaje. Temu cilju sledimo pri načrtovanju in oblikovanju trgovine, z inovativnim pristopom pa vam zagotavljamo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, brez nepotrebnih mesečnih stroškov.

Izdelava spletne trgovine

Pri izdelavi spletne trgovine je naš glavni cilj zagotovitev dobre prodaje. Temu cilju sledimo pri načrtovanju in oblikovanju trgovine, z inovativnim pristopom pa vam zagotavljamo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, brez nepotrebnih mesečnih stroškov..

Od obiskovalca do kupca


Hitro delovanje, preglednost in prilagodljivost pametnim napravam omogoča, da v spletni trgovini spreminjamo obiskovalce v kupce.

Enostaven in posamezniku prilagodljiv administracijski vmesnik, vam zagotavlja popolnoma samostojno urejanje spletne trgovine. Izdelki naših spletnih trgovin zasedajo visoka mesta v spletnih iskalnikih. Vsaka spletna trgovina je skrbno načrtovana in oblikovana tako, da obiskovalce nagovarja k nakupu. Za enostavnejšo uporabo spletno trgovino povežemo z vašim računovodskim programom in vam tako zagotovimo avtomatsko vodenje zalog ter avtomatsko posodabljanje cen.

Študije primerov spletnih trgovin


Izdelave spletnih trgovin smo se lotili že leta 2003.
Redno spremljamo trende in  dopolnjujemo svoja znanja. V tem času so nam zaupala že mnoga podjetja, oglejte si nekaj primerov.
Simarine
SIMARINE - Smart battery monitor
Kombinacija spletne trgovine in spletne strani.

Večkrat nagrajenemeu Startup podjetju smo izdelali moderno večjezično spletno trgovino za prodajo baterijskih monitorjev.

Študija primera
DesignIzdelava spletne trgovine
Optimizacija spletnih strani
THS
THS
Napredna B2B spletna trgovina

Izdelava B2B spletne trgovine za prodajo izdelkov za ogrevanje in vodovodnega materiala.

Študija primera
Izdelava spletne trgovineOptimizacija spletne trgovine
BODIFIT
BODIFIT
Spletna trgovina za športno prehrano

Z Bodifit-om smo ustvarili veliko skupnih projektov, postali pa smo tudi njihov zvesti ambasador.

Študija primera
Izdelava spletne trgovineOptimizacija spletne trgovine
Širnik GumeXl
GumeXl
Prodaja gum za avtomobile in motorje

B2B napredna spletna trgovina za prodajo gum za avtomobile in motorje.

Študija primera
Izdelava spletne trgovineProgramiranje po meri
Magic Shop
Magic Shop
Spletna trgovina Magic Wladimir

Za Magic Wladimirja smo ustvarili spletno trgovino za prodajo pripomočkov za čaranje.

Študija primera
Izdelava spletne trgovineOptimizacija spletne trgovine
Varnost Shop
Varnost Shop
Spletna trgovina

Za podjetje Varnost Shop smo izdelali spletno trgvoino za prodajo orožja.knjigarno.

Študija primera
Izdelava spletne trgovine

Ključ do uspešne spletne trgovine


Izdelave spletne trgovine se lotimo po preizkušenem sistemu Zagon+Rast. Cilj je odlična uporabniška izkušnja in dobra prodaji izdelkov, z analizo kupcev pa trgovino sproti prilagajamo njihovim potrebam.

Ključ do uspešne spletne trgovine


Izdelave spletne trgovine se lotimo po preizkušenem sistemu Zagon+Rast.
Cilj je odlična uporabniška izkušnja in dobra prodaji izdelkov, z analizo kupcev pa trgovino sproti prilagajamo njihovim potrebam.

Cenik izdelave spletne trgovine


Za lažjo izbiro smo vam pripravili pakete za izdelavo spletne trgovine. V kolikor vam nobeden od paketov ne odgovarja nas kontaktirajte. Pripravili vam bomo ponudbo, ki bo upoštevala vaše individualne želje in potrebe.

Cenik izdelave spletne trgovine


Za lažjo izbiro smo vam pripravili pakete za izdelavo spletne trgovine. V kolikor vam nobeden od paketov ne odgovarja nas kontaktirajte. Pripravili vam bomo ponudbo, ki bo upoštevala vaše individualne želje in potrebe.

Začetni paket

990
 • osnovna grafika
 • do 50 izdelkov
 • napredni iskalnik
 • osnovna optimizacija
 • plačilo po povzetju
 • statistika prodaje
 • Google analytics
 • Akcijske cene
 • B2C nakupi

Osnovni paket

1490
 • osnovna grafika
 • neomejeno izdelkov
 • napredni iskalnik
 • napredna optimizacija
 • plačilo po povzetju ali predračunu
 • statistika prodaje
 • Google analytics
 • Akcijske cene, količinski popusti, boni
 • B2C nakupi

Profesionalni paket

1990
 • zahtevna grafika
 • neomejeno izdelkov
 • napredni iskalnik
 • napredna optimizacija
 • plačilo po povzetju, predračunu, plačilne kartice
 • statistika prodaje
 • Google analytics
 • Akcijske cene, količinski popusti, boni
 • B2C in B2B nakupi

Poslovni partnerji

Povedali so

Kakšne vtise so doživeli naši partnerji

Povedali so

Kakšne vtise so doživeli naši partnerji
Matej Feguš
Donar d.o.o.
Celotna storitev in učinkovita podpora
"Podjetje Donar je imelo vzpostavljeno spletno stran kar nekaj časa, ki jo je bilo potrebno modernizirati, poenostaviti in jo narediti privlačnejšo za našo ciljno publiko. Odločili smo se za Multimedijo, ki nam je postavila kvalitetno spletno stran z efektivno razporeditvijo vsebin in privlačno podobo. Profesionalno so nas podučili o urejanju vsebin in so vedno na voljo pri kakršnihkoli vprašanjih, kar je zelo pomembno za dobro delovanje spletne strani in konstantno osveževanje ter dodajanje novih vsebin."
Magic Wladimir
Čarobnik
Realizacija obljubljenega
"Že dolgo se zavedam, da je internetna predstavitev ključnega pomena za uspeh, a sem šele po dolgih letih preizkušanja pri Multimediji naletel na odprte oči in ušesa. Za razliko od ostalih računalniških podjetij, kjer veliko obljubljajo, ko pa je stvar pereča, niso dosegljivi, so pri Multimediji zmeraj dostopni in se pobrigajo za moje težave. Najpomembneje: REALIZIRAJO OBLJUBLJENO!!! Two thumbs up!!!"
Marko Geršak
BODIFIT
Iz meseca v mesec se prodaja v trgovini veča
Milana iz Multimedije sem spoznal v letu 2017. Ker je vredu in ima super ekipo smo začeli intenzivno sodelovati. Najprej so nam morali urediti kaos, ki smo ga imeli s spletnimi stranmi in trgovino. Spletne strani so nam uredili, posodobili, popravili... skratka spravili v red. Spletno trgovino so nam postavili na novo, saj stara ni dosegala dobrih rezultatov. Uspešno so izpolnili vse naše želje in zagnali trgovino. Zaradi optimizacije smo iz skoraj "nevidne" trgovine postali  zelo prepoznavni, kar se iz meseca v mesec pozna tudi na prodaji. Gremo novim zmagam naproti, skupaj z Multimedijo.
Petra Škarja
Založba 5KA
Petra Škarja
Nova spletna stran? Ja, seveda, komaj čakamo! No, do trenutka, ko je treba to dejansko zrealizirati. Ideje v glavi in slike na papirju so nekaj povsem drugega kot na koncu dejanska izvedba. Saj veste, a ne, da umetniki in računalničarji govorimo, kot da smo iz dveh različnih planetov. In prav zato hvala ekipi Multimedije, ker so znali prisluhniti, se potrudili razumeti naše želje, potem pa na nam razumljiv način to prikazati ter nas naučiti nadaljnega urejanja. Kar se je na drugih mestih slišalo "to ni možno", je bilo pri njih "bomo našli način." Hvala za vso razumevanje in za upoštevanje naših (včasih tudi nenavadnih) želja. Rezultat? Nam je spletna stran sedaj čudovita.
Goga Viher
POROČNA AGENCIJA GOGA
Drastično povečanje prometa v agenciji in v spletni trgovini
V poročni agenciji nenehno širimo naše dejavnosti. Potrebovala sem zanesljivega poslovnega partnerja, ki bo znal prisluhniti mojim željam in jih tudi uresničiti. Ker ravno nisem "doma" v teh spletnih zadevah sem bila na začetku sodelovanja s podjetjem Multimedija malo skeptična. S pričetkom sodelovanja pa so pridobili moje zaupanje. Na zelo enostaven način mi znajo razložiti stvari ter poskrbeti, da je vse tudi narejeno tako kot treba, pa tudi predragi niso. Ker vodim evidenco svojih strank jih lahko pohvalim še za nekaj, namreč z visokimi pozicijami v iskalnikih imam več kot 70% povečanje prometa. Upam da bomo še dolga leta uspešno sodelovali.
Primož Širnik
Pnevmatik center Širnik
Zadovoljni z storitvami in hitro odzivnostjo
V našem podjetju smo se odločili za prenovo spletne trgovine z gumami. S podjetjem Multimedija smo imeli nekaj uvodnih sestankov na katerih so nam predstavili veliko zanimivih rešitevin podali koristne nasvete. Sama prenova je potekala skoraj brez zapletov. Najbolj skeptični smo bili zaradi B2B povezave s partnerji ter ažuriranja velike zalog gum. Naša skrb je bila zaman, v Multimediji so vse skupaj rešili elegantno, gume se dnevno nalagajo in ažurirajo v spletno trgovino. Prihranili smo veliko časa, saj nam sedaj vse deluje avtomatsko. Fantje so zelo ažurni, ko je treba kaj spremeniti in dopolniti je to narejeno kot bi mignil. Vse pohvale ekipi...

Pogosta vprašanja


Najpogostejša vprašanja naših naročnikov na temo izdelave spletne trgovine.

Pogosta vprašanja


Najpogostejša vprašanja naših naročnikov na temo izdelave spletne trgovine.
Ali mi lahko uredite avtomatski vnos artiklov?2018-09-05T14:05:03+00:00

Seveda. V kolikor uporabljate katerega od računovodskih programov vam izdelamo vmesnik, s pomočjo katerega se bodo artikli avtomatsko prenašali v vašo novo spletno trgovino. poskrbeli bomo tudi, da se bodo cene in zaloge dnevno osveževale.

5/5 - (3 votes)
Kako vidim razliko med dobro in slabo trgovino?2018-08-30T10:39:36+00:00

Slabo izdelana trgovina je vzrok slabe izkušnje obiskovalca (počasno odpiranje, slabe slike izdelkov, neizdelane možnosti plačil…). Še več problemov nas čaka v administraciji trgovine (ročno vstavljanje izdelkov, ročno popravljanje cen, zamudno in nepregledno vstavljanje opisov…). Dobra spletna trgovina omogoča enostavno ažuriranje izdelkov s pomočjo povezave z računovodskimi programi, je pregledna, hitra in enostavna za uporabo.

5/5 - (1 vote)
Kaj potrebujem za izdelavo spletne trgovine?2018-08-30T10:39:09+00:00

Potrebujete poslovni načrt in strategijo spletne prodaje. Skupaj z vami nato načrtujemo spletno trgovino, ki bo zagotavljala dobro prodajo. Pri oblikovanju spletne trgovine upoštevamo navade vaših kupcev ter vaše želje. Od vas bomo potrebovali samo logotip. Pred zagonom trgovine pa boste potrebovali tudi slike, opise in cene izdelkov, cene pošiljanja ter izdelane predvidene možnosti plačila.

5/5 - (1 vote)
Ali se prodaja preko spleta obnese?2018-08-30T10:38:46+00:00

Prodaja preko spleta strmo narašča zaradi njenih prednosti: kupovanje iz naslonjača, primerjave cen, preverjanje uporabnikovih mnenj… Dandanes skoraj ni več izdelka, ki se ga ne bi dalo kupiti preko spleta, promet v spletnih trgovinah se dviguje iz leta v leto.

5/5 - (1 vote)
Ali lahko prodajam digitalne prenose, e-knjige, programe…2018-09-05T14:07:19+00:00

Seveda. Spletna trgovina omogoča plačilo in prenos digitalnih izdelkov. Stranka bo digitalni izdelek prejela na elektronski naslov, hkrati pa imate možnost prilagajanja časovnega obdobja za download datotek.

Kaj je B2B trgovina?2018-08-30T11:07:09+00:00

B2B (Buisness to Buisness) spletna trgovina je osredotočena na znani krog uporabnikov – poslovne partnerje. Na podlagi prijave partnerja prilagodi prikaz vsakemu partnerju posebej, mu prikaže njegove rabate in cene, cenike, navodila, datoteke, naročila, statuse naročil, rekalmacije,…

Z uvedbo B2B spletne trgovine v vaše poslovanje boste omogočili vašim partnerjem 24 urni dostop do ažurnih informacij, spletno naročanje, ažurne cene, vpogled v zgodovino naročil, zalogo in še več.  Uporabniške izkušnje partnerjev se izboljšajo, saj se vašo odzivni čas na njihove zahtevke zmanjša na minimum. Vse to predstavlja neprecenljivo podporo vašim partnerjem, hkrati pa zmanjšate stroške poslovanja za servisiranje strank.

Kakšni so mesečni stroški izdelane trgovine?2018-08-30T10:40:35+00:00

Za enostavno spletno trgovino potrebujete domeno in zanesljiv strežnik, mesečni strošek se giblje med 10€ in 20€. Pri nas ni skritih mesečnih stroškov za najem trgovine.

5/5 - (1 vote)
Kako dolgo traja izdelava trgovine?2018-08-30T10:40:12+00:00

Izdelava spletne trgovine traja najmanj 30 dni. Zahtevnejše in unikatne spletne trgovine, s povezavo do računovodskih programov in plačilnih sistemov pa zahtevajo več časa za izdelavo, tudi do 90 dni.

Vse o spletnih trgovinah


Vse o izdelavi spletne trgovine, izbiri grafike, posodobitvah, trendih, zakonskih novostih, izboljšavah…

Izdelali smo


Nekaj zadnjih spletnih trgovin, ki smo jih izdelali….
2022-09-27T11:52:39+00:00
Loop d.o.o.

Za podjetje smo izdelali unikatno spletno trgovino za izdelke iz področja varovanja.

Potrebujete napredne rešitve iz področja varnosti? Kvalitetne nadzorne kamere, alarmni sistemi, domofonija….


home-security.shop

5/5 - (3 votes)
2019-10-22T12:32:01+00:00
TA DA d.o.o.

Ukvarjajo se z nadzornimi sistemi, tako za domačo kot za visoko profesionalno rabo. Nudijo brezplačno svetovanje in pomoč pri montaži.

Speed dome kamera v našem podjetju ni namenjena nadzoru programerjev, ampak služi za preventivno zaščito pred vlomom ;-)


www.tada.si

Sodelujemo

4.9/5 - (42 votes)