Jelena Jerin
Tridea d.o.o.
O ekipi Multimedije same pohvale
Glede na to, da sem človek, ki ne pozna besede "nemogoče", lahko o ekipi Multimedije izrazim same pohvale. Fantje so prijazni, ustrežljivi, odzivni in vedno na voljo. Zanje nobena želja, zahteva, ali težava ni prevelika. Vsekakor se pridružujemo seznamu njihovih zadovoljnih strank.

NOVIČARSKI PORTAL BOGASTVO ZDRAVJA

Izdelali smo spletni časopis, ki bralce osvešča o zdravju, zdravi prehrani, zdravih navadah… Hkrati nam z nasveti olajša pot k zdravemu načinu življenja.

O podjetju

Revija Bogastvo zdravja je namenjena vsem, ki želijo narediti nekaj več za svoje zdravje. Že dlje casa želijo stopiti na pravo pot, a ne zmorejo narediti prvega koraka. Bogastvo zdravja jim kaže, da je dovolj že njihova odločenost, da je čas za prvi korak tu in zdaj. Z njeno pomočjo bodo lažje prepoznali sebe in dogajanja v lastnem telesu, izbrali sebi primeren način za uravnavanje lastnih težav ter jih omilili ali odpravili. Naši sogovorniki so strokovnjaki medicinskih, rekreativnih in drugih zdravju sorodnih področij.

Med številnimi revijami, ki so ta hip na trgu, ni nobene, ki bi tako celovito zaokrožila ves nabor tem, ki na kakršenkoli način vplivajo na zdravje in počutje

Izdelava novičarkega portala

Uporabnik je želel tiskano izdajo revije Bogastvo Zdravja prenesti na splet. V ta namen smo jim izdelali novičarski portal z vsemi potrebnimi orodji za avtomatski vnos novic, prispevkov, slik, posnetkov… Uporabniki se lahko prijavijo in oddajajo oglase, pišejo prispevke in komentirajo članke. Naredili smo še poseben vmesnik, ki omogoča enostavno pošiljanje naprednih novic njihovim uporabnikom.

Stara stran

Nova stran

Rezultat

V podjetju se zavedajo, da je v današnjem času nuja, da je časopis prisoten tudi na spletu, zaradi prednosti, ki jih spletna izdaja ponuja (takojšna objava in vidnost, interaktivnost z uporabniki, deljenje v socialnih omrežjih…) S pomočjo spletnega portala so v podjetju povečali domet svojih bralcev.

Zaključek

Revija Bogastvo Zdravja je ena najpopularnejših revij v Sloveniji na tematiko zdravja. Veseli smo, da smo izdelali portal, ki služi kot odlična podpora tiskani izdaji revije. S pomočjo našega programskega vmesnika poteka je vnos novic enostaven in pregleden.