Programske rešitve po meri2022-12-14T09:21:45+00:00

Programske rešitve po meri

Unikatne programske spletne rešitve so narejene po vaših željah in potrebah. Predstavljajo vam prihranek pri času in denarju ter omogočajo hitrejše in enostavnejše poslovanje.

Programske rešitve po meri

Unikatne programske spletne rešitve so narejene po vaših željah in potrebah. Predstavljajo vam prihranek pri času in denarju ter omogočajo hitrejše in enostavnejše poslovanje.
Programske aplikacije po meri

Prihranek časa in denarja


Hitrejše in enostavnejše poslovanje, dostop od kjerkoli in brez nameščanja programske opreme na računalnik.

Programske spletne aplikacije oziroma rešitve po meri vam omogočajo enostavnejše in hitrejše poslovanje. S pomočjo naših dolgoletnih izkušenj vam skrbno in skupaj z vami izdelamo programsko opremo, s pomočjo katere boste izboljšali preglednost in storilnost, zmanjšali stroške in povečali dobiček v vašem poslovanju. Aplikacija se nahaja v oblaku zato je dostop možen od kjerkoli, namestitev programske opreme pa ni potrebna.

Primeri spletnih aplikacij po meri


Spletne programske rešitve po meri izdelujemo že od leta 2003.
V tem času so nam zaupala že mnoga podjetja, oglejte si nekaj primerov.
SAR Avtomatizacija
SAR Avtomatizacija
Spletna aplikacija za vodenje gradbišč

Aplikacija za vodenje zaposelnih, delovnih in potnih nalogov ter evidenca ur na gradbiščih. Z uporabo aplikacije pridobimo na času.

Študija primera
Spletna aplikacijaProgramiranje po meri
Energija plus
Energija plus
Spletna aplikacija zamenjaj dobavitelja

Za podjetje Energija Plus smo izdelali spletno aplikacijo, za enostaven preračun prihranka elektrike z zamenjavo dobavitelja.

Študija primera
Programiranje po meriSpletna aplikacija
Odzivni design
Pozejdon
Pozejdon
Spletni portal za turistično agencijo

Napredni spletni portal s povezavami med turistično agencijo in ponudniki potovanj, križarjenj, izletov...

Študija primera
Izdelava spletnih straniProgramiranje po meri
Optimizacija spletnih strani
Širnik GumeXl
GumeXl
Prodaja gum za avtomobile in motorje

B2B napredna spletna trgovina za prodajo gum za avtomobile in motorje.

Študija primera
Izdelava spletne trgovineProgramiranje po meri
BeActive
BeActive
Aplikacija za promocijo zdravja na delovnem mestu.

Aplikacija s pomočjo katere lahko podjetja spremljajo zdravje svojih zaposlenih in jim pomagajo z različnimi aktivnostmi.

Študija primera
Programiranje po meriSpletna aplikacija
Metalindustry
Metalindustry
Vodenje zalog za podjetja v kovinski industriji.

Programska rešitev po meri omogoča med podjetji koviskopredelovalne branže medsebojno usklajevanje zalog.

Študija primera
Programiranje po meriSpletna aplikacija

Ključ do uspešne programske rešitve


S pomočjo analize in ob upoštevanju vaših želja vam izdelamo spletno aplikacijo po meri.
Takšen pristop vam zagotavlja profesionalno spletno aplikacijo prilagojeno vašim potrebam, hkrati pa skrbimo za izboljšave in posodobitve.

Ključ do uspešne
programske rešitve


S pomočjo analize in ob upoštevanju vaših želja vam izdelamo spletno aplikacijo po meri.
Takšen pristop vam zagotavlja profesionalno spletno aplikacijo prilagojeno vašim potrebam, hkrati pa skrbimo za izboljšave in posodobitve.

Povedali so

Kakšne vtise so doživeli naši partnerji

Povedali so

Kakšne vtise so doživeli naši partnerji
Nataša Pirc Musar
Predsednica Slovenije
Kreativnost in hitra odzivnost
"Podjetje Multimedija poznam prek Milana Maleka in Riharda Vrenčurja, ki sta, tako kot jaz, navdušena igralca bowlinga. Zato seveda ni naključje, da je prav njuno podjetje oblikovalo tudi spletne strani Bowling zveze Slovenije. In kaj mi je pri tem podjetju najbolj všeč? 1. Kreativnost - ideje so vedno v kontekstu z vsebino, rešitve všečne in povedne. Za nas je podjetje izdelalo tudi dva logotipa, logo Bowling zveze in logo Mediteranskih iger, ki jih bomo aprila 2013 gostili v Ljubljani. 2. Hitra odzivnost - tudi ob koncih tedna in zvečer jim ni težko iskati rešitev ali popraviti kaj na spletu, poklepetati o novih idejah. 3. Smisel za humor - ja, Štajerci ga imajo in meni osebno je v veselje sodelovati s takšnimi posamezniki.
Marko Geršak
BODIFIT
Iz meseca v mesec se prodaja v trgovini veča
Milana iz Multimedije sem spoznal v letu 2017. Ker je vredu in ima super ekipo smo začeli intenzivno sodelovati. Najprej so nam morali urediti kaos, ki smo ga imeli s spletnimi stranmi in trgovino. Spletne strani so nam uredili, posodobili, popravili... skratka spravili v red. Spletno trgovino so nam postavili na novo, saj stara ni dosegala dobrih rezultatov. Uspešno so izpolnili vse naše želje in zagnali trgovino. Zaradi optimizacije smo iz skoraj "nevidne" trgovine postali  zelo prepoznavni, kar se iz meseca v mesec pozna tudi na prodaji. Gremo novim zmagam naproti, skupaj z Multimedijo.
Petra Škarja
Založba 5KA
Petra Škarja
Nova spletna stran? Ja, seveda, komaj čakamo! No, do trenutka, ko je treba to dejansko zrealizirati. Ideje v glavi in slike na papirju so nekaj povsem drugega kot na koncu dejanska izvedba. Saj veste, a ne, da umetniki in računalničarji govorimo, kot da smo iz dveh različnih planetov. In prav zato hvala ekipi Multimedije, ker so znali prisluhniti, se potrudili razumeti naše želje, potem pa na nam razumljiv način to prikazati ter nas naučiti nadaljnega urejanja. Kar se je na drugih mestih slišalo "to ni možno", je bilo pri njih "bomo našli način." Hvala za vso razumevanje in za upoštevanje naših (včasih tudi nenavadnih) želja. Rezultat? Nam je spletna stran sedaj čudovita.
BOJAN KLARIČ
SAR
Absolutno presegli naša pričakovanja
V podjetju SAR avtomatizacija smo del poslovanja nadzirali in vodili s pomočjo excel tabel lastne izdelave. Zaradi varnosti, dostopnosti in enostavnejše uporabe smo iskali partnerja, ki bi bil voljan prisluhniti našim željam in sposoben zaznati naše potrebe, ki jih v večini niti sami nismo znali natančno definirati. Milan in Aljoša sta potrpežljivo poslušala naše zahteve in želje, končni izdelek pa je naša pričakovanja absolutno presegel.
Matjaž Tomanič
Pozejdon turizem d.o.o.
Pozdejdon
Za turistično agencijo smo potrebovali portal, ki bi prikazal našo lastno ponudbo križarjenj in ki bi se znal povezati z ORS sistemom. Spletni portal za turistične agencije podjetja Multimedije nam vse to omogoča. Našim zaposlenim omogoča prihranek pri času, zato se lahko več ukvarjajo s storitvami, ki jih ponujamo. Pika na i pa je bila še optimizacija strani, s katero sedaj dosegamo visoke pozicije v iskalnikih.
Primož Širnik
Pnevmatik center Širnik
Zadovoljni z storitvami in hitro odzivnostjo
V našem podjetju smo se odločili za prenovo spletne trgovine z gumami. S podjetjem Multimedija smo imeli nekaj uvodnih sestankov na katerih so nam predstavili veliko zanimivih rešitevin podali koristne nasvete. Sama prenova je potekala skoraj brez zapletov. Najbolj skeptični smo bili zaradi B2B povezave s partnerji ter ažuriranja velike zalog gum. Naša skrb je bila zaman, v Multimediji so vse skupaj rešili elegantno, gume se dnevno nalagajo in ažurirajo v spletno trgovino. Prihranili smo veliko časa, saj nam sedaj vse deluje avtomatsko. Fantje so zelo ažurni, ko je treba kaj spremeniti in dopolniti je to narejeno kot bi mignil. Vse pohvale ekipi...
Jelena Jerin
Tridea d.o.o.
O ekipi Multimedije same pohvale
Glede na to, da sem človek, ki ne pozna besede "nemogoče", lahko o ekipi Multimedije izrazim same pohvale. Fantje so prijazni, ustrežljivi, odzivni in vedno na voljo. Zanje nobena želja, zahteva, ali težava ni prevelika. Vsekakor se pridružujemo seznamu njihovih zadovoljnih strank.

Poslovni partnerji

Vse o programiranju po meri


Unikatne programske aplikacije, programiranje po meri, kako s pomočjo programskih rešitev prihraniti čas in denar.

Sodelujemo

5/5 - (3 votes)