Pričevanja naših poslovnih partnerjev


Kaj so o sodelovanju z nami povedali poslovni partnerji?
Nataša Pirc Musar
Predsednica Slovenije
Kreativnost in hitra odzivnost
"Podjetje Multimedija poznam prek Milana Maleka in Riharda Vrenčurja, ki sta, tako kot jaz, navdušena igralca bowlinga. Zato seveda ni naključje, da je prav njuno podjetje oblikovalo tudi spletne strani Bowling zveze Slovenije. In kaj mi je pri tem podjetju najbolj všeč? 1. Kreativnost - ideje so vedno v kontekstu z vsebino, rešitve všečne in povedne. Za nas je podjetje izdelalo tudi dva logotipa, logo Bowling zveze in logo Mediteranskih iger, ki jih bomo aprila 2013 gostili v Ljubljani. 2. Hitra odzivnost - tudi ob koncih tedna in zvečer jim ni težko iskati rešitev ali popraviti kaj na spletu, poklepetati o novih idejah. 3. Smisel za humor - ja, Štajerci ga imajo in meni osebno je v veselje sodelovati s takšnimi posamezniki.
Matej Feguš
Donar d.o.o.
Celotna storitev in učinkovita podpora
"Podjetje Donar je imelo vzpostavljeno spletno stran kar nekaj časa, ki jo je bilo potrebno modernizirati, poenostaviti in jo narediti privlačnejšo za našo ciljno publiko. Odločili smo se za Multimedijo, ki nam je postavila kvalitetno spletno stran z efektivno razporeditvijo vsebin in privlačno podobo. Profesionalno so nas podučili o urejanju vsebin in so vedno na voljo pri kakršnihkoli vprašanjih, kar je zelo pomembno za dobro delovanje spletne strani in konstantno osveževanje ter dodajanje novih vsebin."
Andreja Tomšič
Vrtni centri KALIA
V koraku s časom
"Z Multimedijo sodelujemo že nekaj let, odkar so nam postavili spletne strani naših vrtnih centrov Kalia. Zadovoljni smo z njihovo pripravljenostjo pomagati pri morebitnih težavah in z zelo kratkim odzivnim časom. Pomagajo nam z nasveti, ki se morda ne nanašajo ravno na našo spletno stran, temveč na novosti , ki jih je v virtualnem svetu vedno več in jim včasih sami ne moremo tako hitro slediti. Dobro sodelujemo tudi pri pripravi elektronskih obvestil za naše člane kluba in pri vzdrževanju, hkrati pa se nahajamo na prvih mestih v iskalnikih zaradi odlične optimizacije strani."
Magic Wladimir
Čarobnik
Realizacija obljubljenega
"Že dolgo se zavedam, da je internetna predstavitev ključnega pomena za uspeh, a sem šele po dolgih letih preizkušanja pri Multimediji naletel na odprte oči in ušesa. Za razliko od ostalih računalniških podjetij, kjer veliko obljubljajo, ko pa je stvar pereča, niso dosegljivi, so pri Multimediji zmeraj dostopni in se pobrigajo za moje težave. Najpomembneje: REALIZIRAJO OBLJUBLJENO!!! Two thumbs up!!!"
Jože Duh
Terme Dobrna d.d.
Profesionalnost in kreativnost
"S podjetjem Multimedija Studio d.o.o. sodelujemo že od leta 2006. Ekipo odlikuje profesionalnost in kreativnost. S svojimi bogatimi izkušnjami sledi novostim in smernicam postavljanja spletnih mest. V turizmu zaznavamo porast spletnega poslovanja, zato je za naše podjetje zelo pomembno, da imamo stalnega in zanesljivega poslovnega partnerja. V letu 2011 smo se odločili za prenovo spletne strani. Sodelovanje z ekipo je pri tem projektu potekalo odlično. Zadovoljni smo z odzivnostjo, ažurnostjo, podporo in fleksibilnostjo, v smeri zagotavljanja uporabniku prijazne spletne strani. Podjetje Multimedija postaja naš osebni svetovalec tudi na področju optimizacije spletne strani. Vsekakor, podjetje priporočamo tudi drugim poslovnim partnerjem. Jože Duh, direktor Terme Dobrna d.d."
Zoran Predin
Slovenski kantavtor
Učinkovito sodelovanje
"Po večletnih zapletih s svojo internetno stranjo sem končno v Multimediji našel z Milanom Malekom sodelavca, s katerim lahko brez posebnih razlaganj učinkovito sodelujem. Iščeva enostavne in udarne rešitve. Stvari ni potrebno dvakrat razlagati in samoinicijativnost ni sprejeta kot teženje. Vem da mi bo čas, ki sem ga prihranil, prinesel obojestransko zadovoljstvo. Gremo naprej. "
Marko Geršak
BODIFIT
Iz meseca v mesec se prodaja v trgovini veča
Milana iz Multimedije sem spoznal v letu 2017. Ker je vredu in ima super ekipo smo začeli intenzivno sodelovati. Najprej so nam morali urediti kaos, ki smo ga imeli s spletnimi stranmi in trgovino. Spletne strani so nam uredili, posodobili, popravili... skratka spravili v red. Spletno trgovino so nam postavili na novo, saj stara ni dosegala dobrih rezultatov. Uspešno so izpolnili vse naše želje in zagnali trgovino. Zaradi optimizacije smo iz skoraj "nevidne" trgovine postali  zelo prepoznavni, kar se iz meseca v mesec pozna tudi na prodaji. Gremo novim zmagam naproti, skupaj z Multimedijo.
Petra Škarja
Založba 5KA
Petra Škarja
Nova spletna stran? Ja, seveda, komaj čakamo! No, do trenutka, ko je treba to dejansko zrealizirati. Ideje v glavi in slike na papirju so nekaj povsem drugega kot na koncu dejanska izvedba. Saj veste, a ne, da umetniki in računalničarji govorimo, kot da smo iz dveh različnih planetov. In prav zato hvala ekipi Multimedije, ker so znali prisluhniti, se potrudili razumeti naše želje, potem pa na nam razumljiv način to prikazati ter nas naučiti nadaljnega urejanja. Kar se je na drugih mestih slišalo "to ni možno", je bilo pri njih "bomo našli način." Hvala za vso razumevanje in za upoštevanje naših (včasih tudi nenavadnih) želja. Rezultat? Nam je spletna stran sedaj čudovita.
Mirjana Stipolšek Gorza
TPC City Maribor
Ažurno in korektno sodelovanje
"Izdelavo spletne strani smo zaupali podjetju Multimedija, saj jih odlikuje izkušen, ažuren in strokovni team, ki nam zmeraj ponuja odlično spletno strategijo, veliko novih idej in programskih rešitev. Individualen pristop podjetja  nam omogoča prilagajanje željam in potrebam naših strank, enostavno spreminjanje in posodabljanje spletnih vsebin, ki omogočajo izbran nakup naših strank. V sodelovanju in kreativnosti podjetja ne najdete skritih pasti, medsebojno sodelovanje poteka korektno in ažurno. Trgovski center CITY Maribor je center najlepših nakupov. Umetnost nakupovanja je umetnost izbire, zato je naša izbira ena in edina – podjetje Multimedija"
Drago Petek
City Maribor
Visoke uvrstitve v iskalnikih
"Dinamika poslovanja našega podjetja je narekovala postavitev spletne aplikacije, ki omogoča hitro in preprosto ažuriranje strani, saj lahko le tako nudimo našim strankam ažurne informacije. še posebej smo pri izbiri izvajalca namenjali veliko vprašanj in pozornosti visoki uvrstitvi naše spletne strani v iskalcih, kar je s strani izvajalca zahtevalo dodatno znanje. Multimedija je pripravila celovito rešitev, ki daje odgovore na vsa naša vprašanja! Pri pripravi spletnih strani ni pomembna samo prisotnost, pomembna je tudi uvrščenost pred ostalimi. V Multimediji vas znajo uvrstiti pred ostale!"
Jaro Žuraj
SIMARINE
Svetovali so nam, kako kvalitetno zgraditi blagovno znamko na spletu
S podjetjem Multimedija smo pričeli sodelovati še v času, ko smo bili garažno podjetje. Na enostaven način so nam predstavili veliko novih idej pri prodaji v spletu. Svetovali so nam, kako zgraditi prepoznavno blagovno znamko. V dobrem letu dni so nam zelo konkurenčno besedno zvezo "battery monitor" spravili na prvo stran google.com. Zaradi korektnega poslovnega odnosa in odličnih rezultatov so postali naš "hišni" upravljalec spletne trgovine in oglaševalskih akcij.  Z rezulati smo več kot zadovoljni!
BOJAN KLARIČ
SAR
Absolutno presegli naša pričakovanja
V podjetju SAR avtomatizacija smo del poslovanja nadzirali in vodili s pomočjo excel tabel lastne izdelave. Zaradi varnosti, dostopnosti in enostavnejše uporabe smo iskali partnerja, ki bi bil voljan prisluhniti našim željam in sposoben zaznati naše potrebe, ki jih v večini niti sami nismo znali natančno definirati. Milan in Aljoša sta potrpežljivo poslušala naše zahteve in želje, končni izdelek pa je naša pričakovanja absolutno presegel.
Goga Viher
POROČNA AGENCIJA GOGA
Drastično povečanje prometa v agenciji in v spletni trgovini
V poročni agenciji nenehno širimo naše dejavnosti. Potrebovala sem zanesljivega poslovnega partnerja, ki bo znal prisluhniti mojim željam in jih tudi uresničiti. Ker ravno nisem "doma" v teh spletnih zadevah sem bila na začetku sodelovanja s podjetjem Multimedija malo skeptična. S pričetkom sodelovanja pa so pridobili moje zaupanje. Na zelo enostaven način mi znajo razložiti stvari ter poskrbeti, da je vse tudi narejeno tako kot treba, pa tudi predragi niso. Ker vodim evidenco svojih strank jih lahko pohvalim še za nekaj, namreč z visokimi pozicijami v iskalnikih imam več kot 70% povečanje prometa. Upam da bomo še dolga leta uspešno sodelovali.
Marina Marič
HIDRA d.o.o.
Iz meseca v mesec smo višje v iskalnikih
V podjetju Hidra smo se v letu 2018 odločili za posodobitev obstoječe spletne strani. Izbrali smo Multimedija studio d.o.o. in z g. Milanom Malekom stopili na skupno pot poslovnega uspeha, ki ga je prinesel njihov kreativni in profesionalni pristop oblikovanja spletne strani. V veselje nam je sodelovati z njimi, saj vedno prisluhnejo našim željam in potrebam. Njihovo posebno priporočilo je bilo osnova pri vzpostavitvi in vodenju spletnega mesta in Facebook strani ter tako prispevalo k uspešni promociji našega podjetja na spletu. Obisk spletne strani podjetja se je dokazano, bistveno povečal in s tem tudi pridobitev novih kupcev. Vsakomur priporočam sodelovanje z Multimedija studio d.o.o.
Matjaž Tomanič
Pozejdon turizem d.o.o.
Pozdejdon
Za turistično agencijo smo potrebovali portal, ki bi prikazal našo lastno ponudbo križarjenj in ki bi se znal povezati z ORS sistemom. Spletni portal za turistične agencije podjetja Multimedije nam vse to omogoča. Našim zaposlenim omogoča prihranek pri času, zato se lahko več ukvarjajo s storitvami, ki jih ponujamo. Pika na i pa je bila še optimizacija strani, s katero sedaj dosegamo visoke pozicije v iskalnikih.
Primož Širnik
Pnevmatik center Širnik
Zadovoljni z storitvami in hitro odzivnostjo
V našem podjetju smo se odločili za prenovo spletne trgovine z gumami. S podjetjem Multimedija smo imeli nekaj uvodnih sestankov na katerih so nam predstavili veliko zanimivih rešitevin podali koristne nasvete. Sama prenova je potekala skoraj brez zapletov. Najbolj skeptični smo bili zaradi B2B povezave s partnerji ter ažuriranja velike zalog gum. Naša skrb je bila zaman, v Multimediji so vse skupaj rešili elegantno, gume se dnevno nalagajo in ažurirajo v spletno trgovino. Prihranili smo veliko časa, saj nam sedaj vse deluje avtomatsko. Fantje so zelo ažurni, ko je treba kaj spremeniti in dopolniti je to narejeno kot bi mignil. Vse pohvale ekipi...
Dejan Brežnik
Zlatarstvo Brežnik
Priporočam jih vsem poslovnim partnerjem
V našem poslu je spletna stran nuja . Po večkratnih neuspelih poizkusih z izdelovalci spletnih strani sem našel podjetje Multimedija. Na enostaven, laičen način so mi predstavili njihove predloge. Takoj sem bil navdušen, zato sem se odločil, da jim prepustim spletni projekt, ki sem si ga zamislil. Pričakovanja so več kot izpolnili! Spletni katalog super pregleden, lep in enostaven za uporabo. Pozicije v iskalnikih pa strmo naraščajo, iz meseca v mesec. Podjetje Multimedija priporočam vsem poslovnim partnerjem.
Dušanka Černčič
Bio Sad d.o.o.
Niso nas razočarali in odgovorno jih priporočamo.
Naše podjetje Bio - Sad d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in polnitvijo alkoholnih pijač, ki imajo po zakonodaji omejene možnosti oglaševanja. Zato je zelo pomembna pregledna in funkcionalna spletna stran. Izdelavo spletne strani smo zaupali podjetju Multimedija in niso nas razočarali. Podjetje Multimedija ima zelo profesionalno ekipo, ki nam v vseh pogledih pomaga in jih odlikuje hitro in kakovostno delo. Pregledna, ažurna in funkcionalna spletna stran  je pri našem poslovanju zelo pomembna saj vse potencialne kupce prosimo, da obiščejo spletno stran in pregledajo naše izdelke in polnitve pijač za druge trgovske znamke. Ekipa podjetja Multimedija nas ni razočarala in vam jo zelo odgovorno tudi priporočamo.
Jelena Jerin
Tridea d.o.o.
O ekipi Multimedije same pohvale
Glede na to, da sem človek, ki ne pozna besede "nemogoče", lahko o ekipi Multimedije izrazim same pohvale. Fantje so prijazni, ustrežljivi, odzivni in vedno na voljo. Zanje nobena želja, zahteva, ali težava ni prevelika. Vsekakor se pridružujemo seznamu njihovih zadovoljnih strank.
Bojan Košar
A-MB
Kreativne rešitve
S podjetjem Multimedijo sodelujemo že od vsega začetka. Za A-MB so nam v Multimediji pripravili prvo spletno stran in jo do danes še dvakrat posodobili. Nikoli nismo razmišljali, da bi nam posodobitve, ki so bile nujne, tako zaradi razvoja in sprememb v A-MB, predvsem pa tudi razvoja spletnih orodij, pripravil kdorkoli drug. Kreativne rešitve g. Milana in sodelavcev, razumevanje naših potreb in njihovi napotki, kaj sodobni potrošnik pričakuje od spleta, je le nekaj razlogov, zakaj smo z njihovimi rešitvami zadovoljni že toliko časa in upamo na dobro sodelovanje tudi v prihodnosti, kolektivu Multimedije in g. Milanu pa želimo še naprej veliko poslovnih uspehov.
Robert Trlep
Globtel d.o.o.
Odlična grafična podoba
"Celostni grafični podobi posvečamo v našem poslovnem sistemu veliko pozornost in spletne strani, kot eden novejših medijev, niso nobena izjema. Podjetje Multimedija je našlo uspešen kompromis med specifiko storitve, ki jo ponujamo in novimi trendi izgleda in uporabnosti spletnih strani. Rezultati so vzpodbudni! Izjemno se je povečal obisk naših strani, posledica tega pa je tudi močno povečanje povpraševanj, ki pridejo iz obrazca na spletnih straneh. Podjetja smo dinamični subjekti in vsebina ter oblika spletnih strani mora temu slediti. Team Multimedije nam je s svojo storitvijo vzdrževanja in optimizacije spletnih strani v veliko pomoč."