Izdelava spletnih strani2024-06-13T18:28:25+00:00

Izdelava spletnih strani

Pri izdelavi spletnih strani si pomagamo s podrobno analizo vaše dejavnosti in konkurenčnih podjetij, izdelamo unikatno grafično podobo in spletno stran prilagodimo vašim obiskovalcem.  Takšna stran dolgoročno pripomore k pridobivanju zaupanja spletnih naročnikov v vašo blagovno znamko.

Izdelava spletnih strani

Pri izdelavi strani si pomagamo s podrobno analizo vaše dejavnosti in konkurenčnih podjetij, izdelamo unikatno grafično podobo in spletno stran prilagodimo vašim obiskovalcem.
Takšna stran dolgoročno pripomore k pridobivanju zaupanja spletnih naročnikov v vašo blagovno znamko.

Največ za najmanj


Ob upoštevanju vaše dejavnosti in novih grafičnih smernic, vam izdelamo prilagojeno obliko spletne strani.

Za enostavnejšo brskanje uporabimo intuitivno logiko vaših obiskovalcev. Obiskovalce spletne strani napeljujemo k nakupu, povpraševanju ali vzpostavitvi kontakta ter poskrbimo za pravilno delovanje na pametnih napravah in telefonih. Izdelano spletno stran uvrstimo na najvišja mesta v spletnih iskalnikih, da pa bo vaša spletna stran vedno sveža poskrbimo z rednim vzdrževanjem in posodabljanjem.

Študije primerov spletnih strani


Spletne strani izdelujemo uspešno že od leta 2003.
Zaupala so nam mnoga podjetja, društva, ustanove, posamezniki, umetniki, znane osebe.
Pozejdon
Pozejdon
Spletni portal za turistično agencijo

Napredni spletni portal s povezavami med turistično agencijo in ponudniki potovanj, križarjenj, izletov...

Študija primera
Izdelava spletnih straniProgramiranje po meri
A-MB
A-MB
Izdelali smo novo spletno stran

Preučitev dejavnost in izdelava strategije spletnega nastopa. Izdelava unikatne spletne strani prilagojene pametnim napravam.

Študija primera
Izdelava spletnih straniUnikatno oblikovanje
HIDRA
HIDRA
Prva mesta v google.si

Optimizacija spletne strani je podjetje Hidra v iskalnikih zavihtelo pred konkurenčna podjetja.

Študija primera
Optimizacija splete straniMesečna analiza
Biosad
Pozejdon
Izdelava unikatne spletne strani

Izdelava unikatne spletne strani za podjetje z dolgoletno tradicijo prodaje brezalkoholnih in alkoholnih pijač.

Študija primera
Izdelava spletnega katalogaProgramiranje po meri
Bogastvo zdravja
Bogastvo zdravja
Izdelava spletne strani za online učenje

Oblikovanje in programiranje unikatnega spletnega portala za učenje na daljavo.

Študija primera
Izdelava spletnih straniProgramiranje po meri
Bogastvo zdravja
Bogastvo zdravja
Izdelava spletne novičarske strani

Izdelava unikatnega spletnega novičarskega portala za mesečnik Bogastvo zdravja

Študija primera
Izdelava spletnih straniProgramiranje po meri

Ključ do uspešne spletne strani


Z izdelavo spletnih strani smo pričeli že leta 2003. V tem času so nam zaupala že mnoga podjetja priznana podjetja.

Cenik izdelave spletnih strani


Za lažjo izbiro smo vam pripravili pakete za izdelavo spletnih strani. V kolikor vam nobeden od paketov ne odgovarja nas kontaktirajte. Pripravili vam bomo ponudbo, ki bo upoštevala vaše individualne želje in potrebe.

Cenik izdelave
spletnih strani


Za lažjo izbiro smo vam pripravili pakete za izdelavo spletnih strani. V kolikor vam nobeden od paketov ne odgovarja nas kontaktirajte. Pripravili vam bomo ponudbo, ki bo upoštevala vaše individualne želje in potrebe.

Začetni paket

790
 • osnovna grafika
 • do 5 podstrani
 • oblikovanje vsebin do 3 enostavne strani
 • spletni obrazec 1x
 • osnovna optimizacija
 • objava v iskalnikih
 • Google analytics

Osnovni paket

1090
 • osnovna grafika
 • do 10 podstrani
 • oblikovanje vsebin do 5 enostavnih strani
 • spletni obrazec do 3x
 • osnovna optimizacija
 • objava v iskalnikih
 • Google analytics

Profesionalni paket

1490
 • zahtevna grafika
 • do 20 strani
 • oblikovanje vsebin do 5 enostavnih strani
 • spletni obrazec do 5x
 • zahtevna optimizacija
 • objava v iskalnikih
 • Google analytics

Poslovni partnerji

Povedali so

Kakšne vtise so doživeli naši partnerji

Povedali so

Kakšne vtise so doživeli naši partnerji
Robert Trlep
Globtel d.o.o.
Odlična grafična podoba
"Celostni grafični podobi posvečamo v našem poslovnem sistemu veliko pozornost in spletne strani, kot eden novejših medijev, niso nobena izjema. Podjetje Multimedija je našlo uspešen kompromis med specifiko storitve, ki jo ponujamo in novimi trendi izgleda in uporabnosti spletnih strani. Rezultati so vzpodbudni! Izjemno se je povečal obisk naših strani, posledica tega pa je tudi močno povečanje povpraševanj, ki pridejo iz obrazca na spletnih straneh. Podjetja smo dinamični subjekti in vsebina ter oblika spletnih strani mora temu slediti. Team Multimedije nam je s svojo storitvijo vzdrževanja in optimizacije spletnih strani v veliko pomoč."
Bojan Košar
A-MB
Kreativne rešitve
S podjetjem Multimedijo sodelujemo že od vsega začetka. Za A-MB so nam v Multimediji pripravili prvo spletno stran in jo do danes še dvakrat posodobili. Nikoli nismo razmišljali, da bi nam posodobitve, ki so bile nujne, tako zaradi razvoja in sprememb v A-MB, predvsem pa tudi razvoja spletnih orodij, pripravil kdorkoli drug. Kreativne rešitve g. Milana in sodelavcev, razumevanje naših potreb in njihovi napotki, kaj sodobni potrošnik pričakuje od spleta, je le nekaj razlogov, zakaj smo z njihovimi rešitvami zadovoljni že toliko časa in upamo na dobro sodelovanje tudi v prihodnosti, kolektivu Multimedije in g. Milanu pa želimo še naprej veliko poslovnih uspehov.
Jelena Jerin
Tridea d.o.o.
O ekipi Multimedije same pohvale
Glede na to, da sem človek, ki ne pozna besede "nemogoče", lahko o ekipi Multimedije izrazim same pohvale. Fantje so prijazni, ustrežljivi, odzivni in vedno na voljo. Zanje nobena želja, zahteva, ali težava ni prevelika. Vsekakor se pridružujemo seznamu njihovih zadovoljnih strank.
Dušanka Černčič
Bio Sad d.o.o.
Niso nas razočarali in odgovorno jih priporočamo.
Naše podjetje Bio - Sad d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in polnitvijo alkoholnih pijač, ki imajo po zakonodaji omejene možnosti oglaševanja. Zato je zelo pomembna pregledna in funkcionalna spletna stran. Izdelavo spletne strani smo zaupali podjetju Multimedija in niso nas razočarali. Podjetje Multimedija ima zelo profesionalno ekipo, ki nam v vseh pogledih pomaga in jih odlikuje hitro in kakovostno delo. Pregledna, ažurna in funkcionalna spletna stran  je pri našem poslovanju zelo pomembna saj vse potencialne kupce prosimo, da obiščejo spletno stran in pregledajo naše izdelke in polnitve pijač za druge trgovske znamke. Ekipa podjetja Multimedija nas ni razočarala in vam jo zelo odgovorno tudi priporočamo.
Dejan Brežnik
Zlatarstvo Brežnik
Priporočam jih vsem poslovnim partnerjem
V našem poslu je spletna stran nuja . Po večkratnih neuspelih poizkusih z izdelovalci spletnih strani sem našel podjetje Multimedija. Na enostaven, laičen način so mi predstavili njihove predloge. Takoj sem bil navdušen, zato sem se odločil, da jim prepustim spletni projekt, ki sem si ga zamislil. Pričakovanja so več kot izpolnili! Spletni katalog super pregleden, lep in enostaven za uporabo. Pozicije v iskalnikih pa strmo naraščajo, iz meseca v mesec. Podjetje Multimedija priporočam vsem poslovnim partnerjem.
Matjaž Tomanič
Pozejdon turizem d.o.o.
Pozdejdon
Za turistično agencijo smo potrebovali portal, ki bi prikazal našo lastno ponudbo križarjenj in ki bi se znal povezati z ORS sistemom. Spletni portal za turistične agencije podjetja Multimedije nam vse to omogoča. Našim zaposlenim omogoča prihranek pri času, zato se lahko več ukvarjajo s storitvami, ki jih ponujamo. Pika na i pa je bila še optimizacija strani, s katero sedaj dosegamo visoke pozicije v iskalnikih.
Marina Marič
HIDRA d.o.o.
Iz meseca v mesec smo višje v iskalnikih
V podjetju Hidra smo se v letu 2018 odločili za posodobitev obstoječe spletne strani. Izbrali smo Multimedija studio d.o.o. in z g. Milanom Malekom stopili na skupno pot poslovnega uspeha, ki ga je prinesel njihov kreativni in profesionalni pristop oblikovanja spletne strani. V veselje nam je sodelovati z njimi, saj vedno prisluhnejo našim željam in potrebam. Njihovo posebno priporočilo je bilo osnova pri vzpostavitvi in vodenju spletnega mesta in Facebook strani ter tako prispevalo k uspešni promociji našega podjetja na spletu. Obisk spletne strani podjetja se je dokazano, bistveno povečal in s tem tudi pridobitev novih kupcev. Vsakomur priporočam sodelovanje z Multimedija studio d.o.o.
Goga Viher
POROČNA AGENCIJA GOGA
Drastično povečanje prometa v agenciji in v spletni trgovini
V poročni agenciji nenehno širimo naše dejavnosti. Potrebovala sem zanesljivega poslovnega partnerja, ki bo znal prisluhniti mojim željam in jih tudi uresničiti. Ker ravno nisem "doma" v teh spletnih zadevah sem bila na začetku sodelovanja s podjetjem Multimedija malo skeptična. S pričetkom sodelovanja pa so pridobili moje zaupanje. Na zelo enostaven način mi znajo razložiti stvari ter poskrbeti, da je vse tudi narejeno tako kot treba, pa tudi predragi niso. Ker vodim evidenco svojih strank jih lahko pohvalim še za nekaj, namreč z visokimi pozicijami v iskalnikih imam več kot 70% povečanje prometa. Upam da bomo še dolga leta uspešno sodelovali.
Mirjana Stipolšek Gorza
TPC City Maribor
Ažurno in korektno sodelovanje
"Izdelavo spletne strani smo zaupali podjetju Multimedija, saj jih odlikuje izkušen, ažuren in strokovni team, ki nam zmeraj ponuja odlično spletno strategijo, veliko novih idej in programskih rešitev. Individualen pristop podjetja  nam omogoča prilagajanje željam in potrebam naših strank, enostavno spreminjanje in posodabljanje spletnih vsebin, ki omogočajo izbran nakup naših strank. V sodelovanju in kreativnosti podjetja ne najdete skritih pasti, medsebojno sodelovanje poteka korektno in ažurno. Trgovski center CITY Maribor je center najlepših nakupov. Umetnost nakupovanja je umetnost izbire, zato je naša izbira ena in edina – podjetje Multimedija"
Petra Škarja
Založba 5KA
Petra Škarja
Nova spletna stran? Ja, seveda, komaj čakamo! No, do trenutka, ko je treba to dejansko zrealizirati. Ideje v glavi in slike na papirju so nekaj povsem drugega kot na koncu dejanska izvedba. Saj veste, a ne, da umetniki in računalničarji govorimo, kot da smo iz dveh različnih planetov. In prav zato hvala ekipi Multimedije, ker so znali prisluhniti, se potrudili razumeti naše želje, potem pa na nam razumljiv način to prikazati ter nas naučiti nadaljnega urejanja. Kar se je na drugih mestih slišalo "to ni možno", je bilo pri njih "bomo našli način." Hvala za vso razumevanje in za upoštevanje naših (včasih tudi nenavadnih) želja. Rezultat? Nam je spletna stran sedaj čudovita.
Marko Geršak
BODIFIT
Iz meseca v mesec se prodaja v trgovini veča
Milana iz Multimedije sem spoznal v letu 2017. Ker je vredu in ima super ekipo smo začeli intenzivno sodelovati. Najprej so nam morali urediti kaos, ki smo ga imeli s spletnimi stranmi in trgovino. Spletne strani so nam uredili, posodobili, popravili... skratka spravili v red. Spletno trgovino so nam postavili na novo, saj stara ni dosegala dobrih rezultatov. Uspešno so izpolnili vse naše želje in zagnali trgovino. Zaradi optimizacije smo iz skoraj "nevidne" trgovine postali  zelo prepoznavni, kar se iz meseca v mesec pozna tudi na prodaji. Gremo novim zmagam naproti, skupaj z Multimedijo.
Zoran Predin
Slovenski kantavtor
Učinkovito sodelovanje
"Po večletnih zapletih s svojo internetno stranjo sem končno v Multimediji našel z Milanom Malekom sodelavca, s katerim lahko brez posebnih razlaganj učinkovito sodelujem. Iščeva enostavne in udarne rešitve. Stvari ni potrebno dvakrat razlagati in samoinicijativnost ni sprejeta kot teženje. Vem da mi bo čas, ki sem ga prihranil, prinesel obojestransko zadovoljstvo. Gremo naprej. "
Jože Duh
Terme Dobrna d.d.
Profesionalnost in kreativnost
"S podjetjem Multimedija Studio d.o.o. sodelujemo že od leta 2006. Ekipo odlikuje profesionalnost in kreativnost. S svojimi bogatimi izkušnjami sledi novostim in smernicam postavljanja spletnih mest. V turizmu zaznavamo porast spletnega poslovanja, zato je za naše podjetje zelo pomembno, da imamo stalnega in zanesljivega poslovnega partnerja. V letu 2011 smo se odločili za prenovo spletne strani. Sodelovanje z ekipo je pri tem projektu potekalo odlično. Zadovoljni smo z odzivnostjo, ažurnostjo, podporo in fleksibilnostjo, v smeri zagotavljanja uporabniku prijazne spletne strani. Podjetje Multimedija postaja naš osebni svetovalec tudi na področju optimizacije spletne strani. Vsekakor, podjetje priporočamo tudi drugim poslovnim partnerjem. Jože Duh, direktor Terme Dobrna d.d."
Andreja Tomšič
Vrtni centri KALIA
V koraku s časom
"Z Multimedijo sodelujemo že nekaj let, odkar so nam postavili spletne strani naših vrtnih centrov Kalia. Zadovoljni smo z njihovo pripravljenostjo pomagati pri morebitnih težavah in z zelo kratkim odzivnim časom. Pomagajo nam z nasveti, ki se morda ne nanašajo ravno na našo spletno stran, temveč na novosti , ki jih je v virtualnem svetu vedno več in jim včasih sami ne moremo tako hitro slediti. Dobro sodelujemo tudi pri pripravi elektronskih obvestil za naše člane kluba in pri vzdrževanju, hkrati pa se nahajamo na prvih mestih v iskalnikih zaradi odlične optimizacije strani."
Nataša Pirc Musar
Predsednica Slovenije
Kreativnost in hitra odzivnost
"Podjetje Multimedija poznam prek Milana Maleka in Riharda Vrenčurja, ki sta, tako kot jaz, navdušena igralca bowlinga. Zato seveda ni naključje, da je prav njuno podjetje oblikovalo tudi spletne strani Bowling zveze Slovenije. In kaj mi je pri tem podjetju najbolj všeč? 1. Kreativnost - ideje so vedno v kontekstu z vsebino, rešitve všečne in povedne. Za nas je podjetje izdelalo tudi dva logotipa, logo Bowling zveze in logo Mediteranskih iger, ki jih bomo aprila 2013 gostili v Ljubljani. 2. Hitra odzivnost - tudi ob koncih tedna in zvečer jim ni težko iskati rešitev ali popraviti kaj na spletu, poklepetati o novih idejah. 3. Smisel za humor - ja, Štajerci ga imajo in meni osebno je v veselje sodelovati s takšnimi posamezniki.

Pogosta vprašanja


Najpogostejša vprašanja naših naročnikov na temo izdelave spletne strani.

Pogosta vprašanja


Najpogostejša vprašanja naših naročnikov na temo izdelave spletne strani.
Kako boste zagotovili, da bo moja spletna stran privabila obiskovalce?2024-06-14T09:09:09+00:00

Poleg SEO optimizacije vam lahko svetujemo glede digitalnega marketinga, vključno z uporabo družbenih omrežij, PPC oglaševanja in drugih strategij za povečanje obiskanosti.

Kaj je potrebno za varnost moje spletne strani?2024-06-14T09:08:39+00:00

Za varnost vaše spletne strani uporabljamo varnostne protokole, kot so SSL certifikati, redna posodabljanja programske opreme in varnostne kopije podatkov.

5/5 - (1 vote)
Ali lahko vključite dodatne funkcionalnosti?2024-06-14T09:08:18+00:00

Da, lahko vključimo različne dodatne funkcionalnosti po vaših željah, vključno z rezervacijskimi sistemi, obrazci, forumi, galerijami slik in še več.

Kakšne so možnosti za vključitev e-trgovine v mojo spletno stran?2024-06-14T09:07:52+00:00

Lahko vam integriramo e-trgovinski sistem, kot je WooCommerce ali OpenCart, ki omogoča prodajo izdelkov in storitev preko spletne strani.

Kako se bo moja spletna stran optimizirala za iskalnike (SEO)?2024-06-14T09:07:12+00:00

Pri izdelavi upoštevamo SEO smernice, vključno z optimizacijo ključnih besed, strukture URL-jev, hitrostjo nalaganja strani in drugimi dejavniki, ki vplivajo na uvrstitev v iskalnikih.

Kakšni so koraki pri izdelavi nove spletne strani?2024-06-14T09:06:32+00:00

Pri izdelavi nove spletne strani se najprej opravi načrtovanje, sledi oblikovanje in razvoj, nato testiranje ter končno objava.

Kdo poskrbi za vzdrževanje in nadgradnje?2018-08-25T07:44:28+00:00

Če želite, da se uporabniki redno vračajo, mora biti spletna stran ustrezno učinkovito vzdrževana in ažurirana. Skozi vzdrževalno pogodbo zagotavljamo nemoteno delovanje strani in poskrbimo za zaščito pred virusi. Zraven rednega posodabljanja in prednostnega obravnavanja, pa boste z vzdrževalno pogodbo prihranili tudi vaš čas, delovanje strani pa bo hitro in nemoteno.

5/5 - (1 vote)
Kdo poskrbi za vpis strani v iskalnike?2018-08-16T07:17:17+00:00

Vse naše spletne strani že vsebujejo osnovno optimizacijo, prav tako poskrbimo za vpis v vse pomembne iskalnike in direktorije. Kako visoko se bo spletna stran pojavila med iskalniki pa je odvisno od mnogo faktorjev. Če s pozicijo niste zadovoljni se lahko odločite za optimizacijo, s pomočjo katere se bo vašo spletna stran zavihtela na prva mesta v iskalnikih.

Kateri program uporabljate za izdelavo spletnih strani?2018-08-16T07:16:09+00:00

V večini primerov uporabljamo WordPress. Je odprtokodna spletna platforma, kar pomeni, da jo nadgrajuje na tisoče programerjev, zato WordPress uspešno sledi vsem spletnim trendom.

5/5 - (1 vote)
Spletno stran že imamo vendar jo želimo izboljšati.2018-08-16T07:18:09+00:00

Najprej bo treba izvesti analizo obstoječe spletne strani in ugotoviti, kaj je bolje, prenoviti staro spletno stran ali narediti novo. V večini primerov se stran naredi na novo, ohranijo se le vsebine in slike, če so dovolj kakovostne.

5/5 - (1 vote)
Kaj naj pripravim pred pričetkom izdelave strani?2019-12-11T09:54:31+00:00

Za kvalitetno spletno stran je ključnega pomena  dobro sodelovanje med naročnikom in izvajalcem. Če je zajeta tudi izdelava načrta strani, boste dobili natančna navodila in časovni okvir za pripravo vseh potrebnih materialov.

V večini primerov pa od vas potrebujemo:

  • Logotip v elektronski obliki,
  • predvidene vsebine,
  • kvalitetne fotografije,
  • približen izgled strani,
  • vsebino kontaktnih obrazcev.
5/5 - (3 votes)
Ali je možno več jezikovno spletno mesto?2024-06-14T09:11:28+00:00

Da, lahko izdelamo večjezično spletno stran, ki omogoča uporabnikom navigacijo v več jezikih.

5/5 - (1 vote)
Ali je mogoče prilagoditi dizajn moje spletne strani glede na moje posebne zahteve?2024-06-14T09:12:03+00:00

Da, dizajn spletnega mesta prilagodimo vašim željam in specifičnim zahtevam, da dosežemo želeni videz in uporabniško izkušnjo.

Kaj storiti, če moja spletna stran ne deluje pravilno ali se pojavijo težave?2024-06-14T09:10:37+00:00

V takšnih primerih nas lahko kontaktirate za podporo. Naša ekipa bo reševala težave in zagotovila, da spletna stran deluje brezhibno.

Kdo bo lastnik spletne strani po izdelavi?2024-06-14T09:10:17+00:00

Vi ste lastnik vaše spletne strani in vseh vsebin na njej. Mi vam le zagotovimo storitve za izdelavo in vzdrževanje.

5/5 - (1 vote)
Ali je možno kasneje nadgraditi moje spletno mesto?2024-06-14T09:09:55+00:00

Da, spletno mesto je mogoče kasneje nadgraditi z dodatnimi funkcionalnostmi, grafičnimi elementi ali spremembami v vsebini, glede na vaše spremenjene potrebe.

4/5 - (1 vote)
Kako lahko spremljam uspešnost svoje spletne strani?2024-06-14T09:09:36+00:00

Vključimo lahko orodja za analitiko, kot je Google Analytics, ki vam omogočajo spremljanje obiskanosti, obnašanja uporabnikov, konverzij in drugih ključnih metrik.

5/5 - (1 vote)
Kako je z urejanjem strani?2018-08-25T07:51:18+00:00

Profesionalna izdelava in oblikovanje internet strani sta osnovi,  vsebina pa je tista, ki uporabnika dodatno prepriča in da izdelavi spletnih strani pravo težo. Z enostavno navigacijo, profesionalnimi besedili, fotografijami in z zanimivo vsebino boste obiskovalce zagotovo prepričali in pridobili njihovo zaupanje. S pomočjo naših spletnih rešitev pa lahko vsebino spletne strani enostavno in hitro urejate. Z urejevalnikom besedil lahko spreminjate pisavo in barve, vstavljali slikovna in video gradiva, poljubno urejali in oblikovali besedila s številnimi funkcijami, podobnim tistim iz vsem poznanega računalniškega pisarniškega orodja Microsoft Word.

5/5 - (2 votes)
Kakšni so mesečni stroški?2018-08-25T07:47:00+00:00

Za delovanje spletne strani potrebujete zanesljivo gostovanje. Naši strežniki so ustrezno zaščiteni in zagotavljajo brezhibno delovanje vaših strani. Mesečni stroški za gostovanje znašajo od 5€/mesečno.  Prav tako poskrbimo za registracijo domene, ki je zelo pomemben dejavnik. Ljudje si namreč spletno stran najlažje zapomnimo ravno po domeni, zato pri izbiranju imena dobro premislimo. Cena domene je okoli 15€/letno.

5/5 - (1 vote)
Brezplačna izdelava spletnih strani?2018-08-25T07:48:40+00:00

Brezplačna izdelava spletnih strani je namenjena dobrodelnim ustanovam ali društvom. Vsako leto se odločimo za nekaj izbrancev, ki jim spletna stran koristi vendar nimajo dovolj sredstev za izgradnjo.

5/5 - (1 vote)
Kolikšna je cena izdelava spletnih strani?2019-12-11T09:47:45+00:00

Cena je odvisno od več faktorjev: izbira designa, zahtevnost strani, dodatnih modulov… Na dobro spletno stran je potrebno gledati kot na investicijo. Ob pravilnem pristopu se ta investicija lahko zelo kmalu povrne. Za osnovno predstavo smo pripravili paketno ponudbo, ki jo najdete na tej strani nad pogostimi vprašanji. Najdražja stran je poceni stran, saj ji omejena kvaliteta ne bo omogočala vseh prednosti spletne predstavitve.

5/5 - (1 vote)
Kako dolgo traja izdelava strani?2018-08-16T07:35:57+00:00

Izdelava strani traja predvidoma do 30 dni. Če gre za zahtevnejšo stran, ki mora biti prilagojena naročnikovim zahtevam, pa lahko traja nekoliko dlje. Pred pričetkom vam bomo javili natančen rok dokončanja strani.

5/5 - (1 vote)

Vse o spletnih straneh


Vse o izdelavi spletnih strani, izbiri grafike, posodobitvah, trendih, zakonskih novostih, izboljšavah……

WordPress od A do Ž

WordPress je uradni naslednik programa b2/cafelog, ki ga je razvil Michael Valdrigi. Ime WordPress je predlagal Christine Selleck, prijatelj glavnega razvijalca Matta Mullenwega. Program je preveden v 60 jezikov, med katerimi je tudi slovenščina. 1. Kaj je Worpress? [...]

Izdelali smo


Nekaj zadnjih spletnih strani, ki smo jih izdelali….

Sodelujemo

5/5 - (7 votes)