Marina Marič
HIDRA d.o.o.
Iz meseca v mesec smo višje v iskalnikih
V podjetju Hidra smo se v letu 2018 odločili za posodobitev obstoječe spletne strani. Izbrali smo Multimedija studio d.o.o. in z g. Milanom Malekom stopili na skupno pot poslovnega uspeha, ki ga je prinesel njihov kreativni in profesionalni pristop oblikovanja spletne strani. V veselje nam je sodelovati z njimi, saj vedno prisluhnejo našim željam in potrebam. Njihovo posebno priporočilo je bilo osnova pri vzpostavitvi in vodenju spletnega mesta in Facebook strani ter tako prispevalo k uspešni promociji našega podjetja na spletu. Obisk spletne strani podjetja se je dokazano, bistveno povečal in s tem tudi pridobitev novih kupcev. Vsakomur priporočam sodelovanje z Multimedija studio d.o.o.

NOVA, OPTIMIZIRANA SPLETNA STRAN PODJETJA HIDRA

Obstoječa spletna stran je bila zastarela, ogled na pametnih telefonih in tablicah pa je bil skoraj nemogoč. Na podlagi obstoječe celostne grafične podobe podjetja smo jim pripravili unikatni grafični osnutek z wireframe diagramom. Po nekaj spremembah smo izdelali spletno stran, ki celovito predstavlja njihovo dejavnost tako obiskovalcem kot poslovnim partnerjem. S pomočjo optimizacije dosegajo iz meseca v mesec višje pozicije.

Podjetje in njihove želje

Družinsko podjetje Hidra d.o.o. , Izdelava gibljivih cevi , z dolgo 50 letno tradicijo poslovanja, je danes po celotni Sloveniji prepoznano kot podjetje z visokimi poslovnimi in etičnimi vrednotami, katere uresničuje z vsemi deležniki v poslovnem procesu.

Velja za dolgoletnega in zelo izkušenega proizvajalca vseh vrst gibljivih cevi in različnih dodatnih dopolnilnih komponent na tem področju. Podjetje odlikujejo visoko strokovno usposobljeni in zanesljivi strokovnjaki.

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja, popravila in prodaja vseh vrst gibljivih cevi in pribora na področju hidravlike, pnevmatike, aksialnih kompenzatorjev in cevi za pretok vode in drugih medijev ter veleprodajna trgovina. Zaradi odpornosti materialov pred rjo, absolutne tesnosti, velike gibljivosti, prilagodljivosti montažnim zahtevam in homogenosti cevi, imajo le te široko uporabnost v vseh vejah industrije, kmetijske mehanizacije, gradbene mehanizacije, gradbeništvu in drugih dejavnostih.

Zaradi zastarele strani, ki jim več ni bila v ponos, so najprej želeli izdelavo nove spletne strani. Njihova največja želja pa je bila, da se bi spletna stran pojavljala visoko v spletnih iskalnikih, predvsem v iskalniku google.

Nova spletna podoba

Na začetku smo naredili predogled spletne strani, ki smo ga izdelali glede na njihove želje. Po nekaj lepotnih popravkih smo se lotili izdelave nove spletne podobe, prijazne pametnim napravam.

PREJ

POTEM

Rezultati optimizacije v iskalniku Google.si

Skupaj z naročnikom smo izbrali najprimernejše besedne zveze, za katere bi želeli biti uvrščeni visoko v iskalnikih. S pomočjo teh besed jih bodo dobili kvalitetne uporabnike, ki bodo res iskali to kaj v podjetju ponujajo. V času pisanja članka je optimizacija potekala komaj 3 mesece, zato se izboljšanje rezultatov v prihodnosti še pričakuje. Za kvalitetno optimizacijo spletne strani, ki vas bo obdržala dlje časa na visokih pozicijah je potrebno vsaj leto dni intenzivnega dela.

Optimizacija

Zaključek

Za nami je še eden uspešno zaključen spletni projekt. Nova spletna stran sledi grafičnim smernicam in je pregledna ter enostavna za uporabo. Z optimizacijo dosegamo vedno višje rezultate, hkrati pa se na spletni strani iz meseca v mesec veča obisk.

Veseli smo, da smo del njihove zgodbe.