Marko Geršak
BODIFIT
Iz meseca v mesec se prodaja v trgovini veča
Milana iz Multimedije sem spoznal v letu 2017. Ker je vredu in ima super ekipo smo začeli intenzivno sodelovati. Najprej so nam morali urediti kaos, ki smo ga imeli s spletnimi stranmi in trgovino. Spletne strani so nam uredili, posodobili, popravili... skratka spravili v red. Spletno trgovino so nam postavili na novo, saj stara ni dosegala dobrih rezultatov. Uspešno so izpolnili vse naše želje in zagnali trgovino. Zaradi optimizacije smo iz skoraj "nevidne" trgovine postali  zelo prepoznavni, kar se iz meseca v mesec pozna tudi na prodaji. Gremo novim zmagam naproti, skupaj z Multimedijo.

NOVA OPTIMIZIRANA SPLETNA TRGOVINA BODIFIT

Organizacija BODIFIT ima v lasti več kot 10 strani in spletno trgovino. S skrbno načrtovanim pristopom, smo jim omogočili enostavno ažuriranje vseh strani in trgovine. Opravili smo tudi vse potrebne posodobitve in nadgradnje ter izdelali novo, sodobno spletno trgovino.

O podjetju

BODIFIT je organizacija, ki združuje vse vidike za zdrav in kakovosten življenjski slog za dober namen. Imajo preko 7.000 članov, več kot 90 licenciranih vaditeljev, inštruktorjev in trenerjev v vseh 7 BODIFIT centrih po Sloveniji. So organizatorji več preireditev: Kako FIT je mesto, Eurofit-Fest…

Zaradi zastarele strani, ki jim več ni bila v ponos, so najprej želeli izdelavo nove spletne strani. Njihova največja želja pa je bila, da se bi spletna stran pojavljala visoko v spletnih iskalnikih, predvsem v iskalniku google.

Izdelava nove spletne trgovine

Tehnologija:
Odločili smo se za izdelavo trgovine v OpenCart odprtokodnem sistemu. Za OpenCart smo se odločili zato, ker je znan po hitrem delovanju in zanesljivem delovanju, omogoča enostaven vnos in urejanje artiklov, je povezljiv z drugimi sistemi in varnostno odlično zaščiten.

PREJ

POTEM

Oblika:
Obliko spletne trgovine smo prilagodili njihovim zvestim uporabnikom oziroma vsem, ki skrbijo za zdravo telo in zdrav način življenja.

Posebnosti:
Bodifit članov je preko 7.000. Vsi člani imajo posebne ugodnosti: članske popuste, darila dobrodošlice, količinske popuste, posebne akcije… V ta namen smo predelali trgovino, ki sedaj omogoča:

  • Včlanitev v BODIFIT klub
  • Nakup ali podaljšanje članske izkaznice
  • Posebne cene za BODIFIT člane
  • Izbira darila dobrodošlice.
  • Nakup izdelkov po akcijskih cenah ali količinskih popustih
  • Uporaba akcijskih kuponov ali bonov

Administracijo spletne trgovine izvajajo zaposleni, za zahtevnejše spremembe pa jim rade volje priskočimo na pomoč v našem podjetju.

Optimizacija

Lotili smo se tudi optimizacije njihove spletne trgovine ter optimizacije spletne strani ustanovitelja BODIFIT-a g. Marko Geršak-a.  Dosegli smo odlične rezultate in pripeljali strani iz neprepoznavnosti na prva mesta.

Optimizacija

Optimizacija

Zaključek

Pred pričetkom sodelovanja s podjetjem Bodifit smo ob upoštevanju njihovih želja izdelali natančno strategijo povečanja prepoznavnosti podjetja na spletu. Hkrati smo preuredili in posodobili 24 strani, naredili novo spletno trgovino prilagojeno njihovim članom in postavili strani na prva mesta v iskalnikih.
Organizacija BODIFIT se nenehno dopolnjuje in posodablja. Temu trendu sledimo tudi sami, tudi zato je naše sodelovanje tako uspešno.

Veseli smo, da smo del njihove zgodbe.

5/5 - (1 vote)