Dušanka Černčič
Bio Sad d.o.o.
Niso nas razočarali in odgovorno jih priporočamo.
Naše podjetje Bio - Sad d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in polnitvijo alkoholnih pijač, ki imajo po zakonodaji omejene možnosti oglaševanja. Zato je zelo pomembna pregledna in funkcionalna spletna stran. Izdelavo spletne strani smo zaupali podjetju Multimedija in niso nas razočarali. Podjetje Multimedija ima zelo profesionalno ekipo, ki nam v vseh pogledih pomaga in jih odlikuje hitro in kakovostno delo. Pregledna, ažurna in funkcionalna spletna stran  je pri našem poslovanju zelo pomembna saj vse potencialne kupce prosimo, da obiščejo spletno stran in pregledajo naše izdelke in polnitve pijač za druge trgovske znamke. Ekipa podjetja Multimedija nas ni razočarala in vam jo zelo odgovorno tudi priporočamo.

Prenova spletne strani podjetja BIO-SAD d.o.o.

Z rastjo in modernizacijo podjetja se je pojavila želja po prenovi spletne strani. Spletna stran mora odražati poslanstvo podjetja, izdelavo pijač iz biološko predelanega sadja.

O podjetju

BIO-SAD d.o.o. je družba za proizvodnjo, trgovino in storitve s sedežem v Jakobskem Dolu na obronkih Slovenskih goric. Na tržišču smo prisotni vse od leta 1994, torej že preko 20 let.
Sledimo dolgoletni lokalni tradiciji teh krajev, se prilagajamo razmeram na trgu, se ponosno in uspešno kosamo z vse hujšo konkurenco, razvijamo sodobne tehnologije in nove prodajne programe.  Slogan družbe se glasi “Pijače za vaš okus” , saj ponujamo širok izbor brezalkoholnih in alkoholnih pijač ter pijač na osnovi vina. Vsi proizvodi so skrbno proizvedeni iz kvalitetnih surovin in napolnjeni v estetsko embalažo ter so rezultat našega lastnega znanja in izkušenj.

Podjetje se ponaša z lastnim bogatim polnilnim programom, katerega tudi podrobneje prikazujemo in opisujemo na naši spletni strani, hkrati pa smo si pridobili zaupanje kupcev, za katere opravljamo polnitve pijač njihovih blagovnih znamk po naših ali njihovih recepturah.
S proizvodnjo alkoholnih in brezalkoholnih pijač vrhunske kvalitete pridobivamo ugled in širimo svoj sloves tako doma kot tudi na tujih trgih. Potrošniki nas lahko prepoznajo po blagovni znamki Bio-Sad in Apis, velik delež našega polnilnega programa pa predstavljajo tudi polnitve pod trgovskimi blagovnimi znamkami.

Prenova spletne podobe

Smernice za prenovo spletnih strani so bile naslednje:

  • Izpostaviti prednost, da se pijača izdeluje iz biološko predelanega sadja.
  • Estetski prikaz pijač.
  • Enostavna in pregledna navigacija.
  • Izpostavitev kvalitete njihovih produktov.
  • Objava receptov, ki kot vsebino med ostalim vsebujejo tudi njihove izdelke.

Ob upoštevanju smernic smo izdelali grafično podobo in jo predstavili naročniku. Grafična podoba je zajemala vse kar so želeli, zato spremembe niso bile potrebne. Prenova spletne strani je trajala dober mesec dni.

Stara stran

Nova stran

Zaključek

Spletna stran je zaživela v polnem sijaju. S fotografijami sadovnjakov in vinogradov v jutranjih urah smo dosegli občutek jesenskih plodov narave, ki samo čakajo, da jih poberemo in iz njih naredimo naravne okusne pijače. Stran je hitra, pregledna in enostavna za uporabo.

Zadovoljstvo, ki ga je izrazil naročnik ob prenovi strani je tudi naše zadovoljstvo.