Magic Wladimir
Čarobnik
Realizacija obljubljenega
"Že dolgo se zavedam, da je internetna predstavitev ključnega pomena za uspeh, a sem šele po dolgih letih preizkušanja pri Multimediji naletel na odprte oči in ušesa. Za razliko od ostalih računalniških podjetij, kjer veliko obljubljajo, ko pa je stvar pereča, niso dosegljivi, so pri Multimediji zmeraj dostopni in se pobrigajo za moje težave. Najpomembneje: REALIZIRAJO OBLJUBLJENO!!! Two thumbs up!!!"

Wladimirjev Magic Shop

Wladimir je svetovno priznan iluzionist in organizator velikega mednarodnega srečanja čarodejev Magibor ter lastnik več patentov za odrske iluzije. Že več let ima v Mariboru trgovina z izdelki in pripomočki za čaranje. Celotno paleto izdelkov je prenesel v spletno trgovino in s tem razširil prodajo po celem svetu.

O Magic Wladimirju

Wladimirjev Magic Shop ponuja vse, kar potrebujete za čaranje. Spletna trgovina je namenjena začetnikom in profesionalcem. Prodajajo samo kvalitetne čarovniške izdelke. Pobrskajte po MagicShopu in si oglejte zanimive videoposnetke. Prodajajo nove trike kakor tudi klasične. V Magic Shopu ponujajo kartomagijo, igralne karte, mikromagijo, iluzije in veliko pripomočkov za čaranje.
Ker je Wladimir tudi sam Čarovnik in ima veliko izkušenj, vam v Magic Shop spletni trgovini prodajamo samo preizkušene in zanimive trike. Večino trikov se je zelo lahko naučiti, hkrati pa so ti triki komercialno izredno zanimivi.
Vse, kar se najde v naši Magic spletni trgovini, je tudi na zalogi! Prodajajo tudi lastne čarovniške trike (Vanishing Radio, Money maker…). Naše cene so v primerjavi s konkurenco ugodne.

Med  zadovoljne stranke s ponosom uvrščajo svetovno priznane umetnike, kot so David Copperfield, Paul Daniels, Luis de Matos, Bernard Bilis, Xavier Mortimer, Jevgenij Voronin, Lance Burton, Arsene Lupin, Topas, Penguin Magic…

Vaš Wladimir

Magic Shop by Wladimir

Želje:
Magic Wladimir je svetovno priznan Čarobnik. Sam izdeluje veliko trikov in iluzij, ki jih prodaja na raznih konvencijah po svetu. V želji po predstaviti svojih izdelkov je želel, da mu izdelamo spletno trgovino, ki bo namenjena vsem Čarobnikom po svetu. Svoje izdelke je želel predstaviti tudi z videoposnetki in možnostjo ocenjevanja, kar smo mu tudi uredili.
V sklopu trgovine je postavljena tudi B2B trgovina, ki je namenjena preprodajalcem. S posebnim dostopom smo jim omogočili vpogled v njihove cene, možnost naročanja in direktne komunikacije z lastnikom trgovine.

Nova stran

Dodatki v trgovini:

 • Primerjava izdelkov
  Vse izdelki lahko med seboj primerjamo.
 • Seznam želja
  Izdelek lahko dodamo na seznam želja in ga kupimo kasneje.
 • Hitra košarica
  Omogoča nakup v enem koraku
 • B2B trgovina
  Posebna trgovina za preprodajalce. Lastnik trgovine določa cene, popuste, rabate… Po prijavi v B2B preprodajalec vidi cene, ki mu jih je določil lastnik trgovine.
 • Videoposnetki
  K vsakemu izdelku je zraven opisa možno nalagati še videoposnetke.
Zaključek

Magic Wladimir je znatno povečal prodajo svojih izdelkov. Tokrat za spremembo ni potreboval čarobne palice, ampak smo mu pomagali čarovniki iz podjetja Multimedija.