Spletna trgovina z orožjem VARNOST SHOP

Tokrat smo se lotili spletne trgovine za prodajo orožja. Zaradi specifike izdelkov, je še posebna pozornost veljala GDPR-ju in preverjanju dokumentov pred nakupom orožja.

O podjetju

Podjetje sestavljata dva področja delovanja:
– Oddelek orožja, kjer vsem strankam zagotavljajo svetovanje ter hitro in učinkovito dobavo športnega, lovskega in zračnega orožja, hkrati pa imajo na zalogi velik nabor opreme in optike,
– Oddelek mehanike, kjer so specializirani na naslednjih področjih: izdelava sistemov zaklepanja, izdelava ključev, lastna proizvodnja individualno izdelanih certificiranih protivlomnih vrat, prodaja mehanskih varoval, kontrol pristopa… Znotraj oddelka mehanike imamo svoj servis, montažo in svetovanje na terenu.
Podjetje je dolgoletni pooblaščeni zastopnik avstrijskega podjetja Evva, ki nam dobavlja cilindre in ključe, naše podjetje pa skrbi za prodajo na slovenskem tržišču. S svojo večletno prisotnostjo na domačem trgu, se ponašajo z referencami v številnih podjetjih, kjer so pogodbeno prisotni na področju vzdrževanja sistemov, servisa in montaže. Prednosti so stalna materialna zaloga, takojšen servis in osebje z večletnimi izkušnjami in znanjem s področja mehanskega varovanja ter dobave vseh vrst orožja.
Cilj, h kateremu stremimo sta kupec in njegovo zadovoljstvo! Zadali smo si jasno vizijo: zagotavljanje polne podpore strankam in izboljšanje kakovosti storitev na vseh področjih sodelovanja.

Varnost Shop

Želje:
V podjetju so potrebovali spletno trgovino za prodajo njihovi izdelkov. Ker gre med ostalim  tudi za prodajo orožja je potrebno upoštevati najvišje standarde varovanja ter zakonodajo o prodaji orožja. Njihove želje so bile naslednje:

 • Minimalistični design.
 • Enostaven in hiter nakup izdelkov.
 • Upoštevanje zakonodaje za prodajo orožja ter upoštevanje GDPR zakona.
 • Sinhronizacija vseh podatkov z Minimax računovodskim sistemom (zaloge, ponudbe, računi, opisi, cene, izdelki, kategorije…)

Nova stran

Dodatki v trgovini:

 • Hitra košarica
  Omogoča nakup v enem koraku. potrebno je izpolniti samo obvezna polja, izbrati način plačila in dostave ter klikniti gumb “Nakup”
 • Napredni meni
  Pregleden spustni meni omogoča enostaven prikaz želenih kategorij.
 • Minimax povezava
  Povezava z MiniMax programov za ažuriranje zalog, cen in avtomatsko izdajo računov.
Zaključek

Spletna trgovina Varnost Shop je bila izdelana ob upoštevanju stroge zakonodaje za prodajo orožja. Izkušnje obiskovalcev so dobre, saj hitro najdejo željene produkte, nakup pa je otročje lahki. Trgovino smo povezali z Minimax računovodskim sistemom, na ta način smo popolnoma  avtomatizirali trgovino in s tem prihranili naročniku čas.