PRENOVA STRANI ZA ONLINE UČENJE, FASTFORWARD

Online učenje postaja vse bolj popularno. V podjetju FastForward se zavedajo njegovega pomena, zato so želeli izbrati zanesljivega ponudnika za izdelavo spletnega mesta.

O podjetju

Poslanstvo:
Poslanstvo podjetja je aktivno opolnomočenje organizacij in skupnosti, da dosežejo svoj namen s spodbujanjem posameznikov, da izpolnjujejo svoje želje in najvišji potencial.  Premišljene rešitve za razvoj posameznikov v organizacijskih kulturah, zavezanih človečnosti, kjer posamezniki skozi učenje dosegajo večjo poslovno in osebno vrednost. Zagovarjajo občutljivost, strast, svobodo, edinstvenost in preprostost. Ustvarjajo prostor za svobodo izražanja, izbire in ukrepanja. Slavimo življenje, učenje in radost. Njihov tim predanih strokovnjakov neumorno uči in razvija posameznike, organizacije in skupnosti s pomočjo pristnih partnerstev, iskreno in skrbno podporo učnih procesov ter najnovejšimi znanji in veščinami.

Cilj

Uporabnikova želja je bila izdelava spletne strani, ki bo na podlagi sofisticiranih vprašalnikov uporabnika preusmerila na primerno podstran. Na tej podstrani bo uporabnik našel vse potreben informacije, možnost prijave na tečaj, možnost brezplačnega nalsganja priročnikov…

Izdelava strani

Izdelali smo grafično podobo, ki je sledila uporabniški izkušnji dosedanje spletne strani. Izboljšali smo navigacijo, poenostavili prijavo v sistem online učenja. Naročniku smo omogočili enostavno prijavo v sistem, urejanje strani in dogodkov ter možnost vstavljanja medijskih datotek.

Stara stran

Nova stran

Zaključek

Prenovljena spletna stran omogočajo vse tisto, kaj so v podjetju pogrešali na stari spletni strani. Urejanje strani je enostavno, prav tako nalaganje datoteke in ažuriranje dogodkov.