Dejan Brežnik
Zlatarstvo Brežnik
Priporočam jih vsem poslovnim partnerjem
V našem poslu je spletna stran nuja . Po večkratnih neuspelih poizkusih z izdelovalci spletnih strani sem našel podjetje Multimedija. Na enostaven, laičen način so mi predstavili njihove predloge. Takoj sem bil navdušen, zato sem se odločil, da jim prepustim spletni projekt, ki sem si ga zamislil. Pričakovanja so več kot izpolnili! Spletni katalog super pregleden, lep in enostaven za uporabo. Pozicije v iskalnikih pa strmo naraščajo, iz meseca v mesec. Podjetje Multimedija priporočam vsem poslovnim partnerjem.

SPLETNI KATALOG ZLATARNA BREŽNIK

Ker se tudi prodaja prstanov seli na splet, smo pripravili grafično privlačno predstavitev prstanov, z vsemi potrebnimi podatki, ki služijo za animiranje potencialnih kupcev. Nakup prstana se še vedno zgodi v zlatarni, s poizkusom in pogledom v živo.

O podjetju

Zlatarna Brežnik je z vami že od leta 1999. Najprej je zlatarna Brežnik odprla svoj lokal v Celju, kasneje še v Žalcu. Vsi zaposleni v zlatarni Brežnik so si pridobili delovne izkušnje in znanje v zlatarni Celje.

Cilj

Obstoječa spletna stran je bila že precej stara, slike prstanov so bile narejene na sivi podlagi, kar ni bilo estetsko. Navigacija je bila nekoliko zmedena, stran pa ni bila prilagojena mobilnim napravam.   Uporabniku smo predlagali retuširanje vseh slik prstanov, razvrstitev v ustrezne kategorije ter poudarek spletne strani na »ročno in unikatno izdelavo prstanov«.

Izdelava spletne strani

Za spletno stran smo izbrali temnejši design, le ta poudari lepoto prstanov. Na vrhu strani smo umestili logo, pod navigacijo pa enostavno animacijo s predstavitvijo njihovih glavnih storitev. Na prvi strani smo izpostavili nekaj njihovih prstanov. S posebnim filmčkom smo prikazali ročno izdelavo unikatnih prstanov. Vse prstane smo razdelili v ustrezne kategorije ter opremili z zaporednimi številkami zaradi lažjega naročanja.

Stara stran

Nova stran

Optimizacija strani

Spletno stran smo uspešno optimizirali na njihove ključne produkte, rezultati so bili vidni v nekaj mesecih.

Optimizacija

Rezultat

Nova spletna stran omogoča enostaven pregled in naročanje prstanov. S pomočjo filtrov lahko izbiramo željeni material, s katerim želim imeti izdelan prstan. Stran poudarja prednost Zlatarstva Brežnik, to je ročna izdelava poročnih in zaročnih prstanov. Filmček na uvodu popestri brskanje po spletni strani.
S pomočjo optimizacije je spletna stran na visokih pozicijah za njihove ključne izdelke. Stran je tudi prilagojena pametnim napravam in telefonom.

Zaključek

Za nami je še eden uspešno zaključen spletni projekt. Nova spletna stran sledi grafičnim smernicam in je pregledna ter enostavna za uporabo. Z optimizacijo dosegamo vedno višje rezultate, hkrati pa se na spletni strani iz meseca v mesec veča obisk.

Veseli smo, da smo del njihove zgodbe.