Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Multimedija Studio d.o.o.

Z vami že več kot 10 let.
Preko 200 uspešno zaključenih projektov.
 

Povedali so

Matej Feguš, Donar d.o.o. "Podjetje Donar je imelo vzpostavljeno spletno stran kar nekaj časa, ki jo je bilo potrebno modernizirati, poenostaviti in jo narediti privlačnejšo za našo ciljno publiko. Odločili smo se za Multimedijo, ki nam je postavila kvalitetno spletno stran z efektivno razporeditvijo vsebin in privlačno podobo. Profesionalno so nas podučili o urejanju vsebin in so vedno na voljo pri kakršnihkoli vprašanjih, kar je zelo pomembno za dobro delovanje spletne strani in konstantno osveževanje ter dodajanje novih vsebin."

Andreja Tomšič, Semenarna Ljubljana "Z Multimedijo sodelujemo že nekaj let, odkar so nam postavili spletne strani naših vrtnih centrov Kalia. Zadovoljni smo z njihovo pripravljenostjo pomagati pri morebitnih težavah in z zelo kratkim odzivnim časom. Pomagajo nam z nasveti, ki se morda ne nanašajo ravno na našo spletno stran, temveč na novosti , ki jih je v virtualnem svetu vedno več in jim včasih sami ne moremo tako hitro slediti. Dobro sodelujemo tudi pri pripravi elektronskih obvestil za naše člane kluba in pri vzdrževanju zelo obsežne baze njihovih elektronskih naslovov."

Lidija Kastelic, Nogavice.net "Domeno smo imeli zakupljeno že skoraj eno leto, pa smo v zmoti menili, da zaradi trgovine V Ljubljani ne potrebujemo kakšne posebne predstavitve na spletu. Zaradi vse večjega začudenja naših kupcev, da nas ne najdejo na internetu in nekaj naročil z raznih koncev Slovenije smo bili primorani ukrepati. Po preučitvi raznih ponudb z bolj in manj nerazumljivo in komplicirano vsebino smo našli in izdelavo spletne trgovine zaupali Multimediji in ni nam žal. Hitro in profesionalno so nam postavili sodobno in pregledno spletno trgovino in nas podučili o urejanju le te. Mi smo navdušeni. Prepričani smo, da bo zadovoljila tako naše »stare« kot tudi nove kupce."

Nivia Pimentel, PanSlo S.A. "Our internet portal IS our business; we therefore looked carefully for webdesigners. We selected Multimedija, among other reasons, because they really listened and understood our needs and requirements, and they showed a proactive attitude and had good multilingual skills. Our decision proved to be right; Multimedjia took our project seriously and with enthusiasm, they have delivered it, being always available for communication and coming up with good ideas and suggestions."

Goran Drača, Vulkanizerstvo Vulko "Za izdelavo spletne trgovine je naše podjetje iskalo ponudnika preko drugih spletnih trgovin. Odločili smo se za podjetje Multimedija. Eden poglavitnih razlogov je bil tudi ta, da so nam omogočili sodobno spletno trgovino. Bili so edini , ki so prisluhnili našim specifičnim potrebam po masovnem uvozu podatkov oz. artiklov, saj jih je ogromno in tudi cene se dokaj pogosto spreminjajo. Naredili so trgovino, ki je sodobna in praktična tako za nas kot podjetje kot tudi za naše stranke."

Milan in Matjaž, Fight-Madness.com "Po tem ko sva se odločila da narediva spletno stran sva kontaktirala podjetje Multimedija Studio. Najbolj naju je navdušilo hitro in ažurno delo ter visoka kvaliteta in profesionalnost v vseh segmentih dela. G. Rihard naju je seznanil z vsem in naju podučil o upravljanju s spletno stranjo. Z Matjažem sva več kot zadovoljna in se veseliva sodelovanja z vami še dolga leta. Vsem vašim morebitnim strankam pa vas toplo priporočava!! Hvala vam za vaše več kot izvrstno delo. Milan Krušič & Matjaž Knuplež - Fight-Madness.com"

Wladimir "Že dolgo se zavedam, da je internetna predstavitev ključnega pomena za uspeh, a sem šele po dolgih letih preiskušanja pri Multimediji naletel na odprte oči in ušesa. Za razliko od ostalih računalniških podjetij, kjer veliko obljubljajo, ko pa je stvar pereča, niso dosegljivi, so pri Multimediji zmeraj dostopni in se pobrigajo za moje težave. Najpomembneje: REALIZIRAJO OBLJUBLJENO!!! Two thumbs up!!!"

Tomislav Žibrat, Varez.si "Uspešnost spletne trgovine je v veliki meri odvisna od kvalitetne zasnove in grafične podobe le-te, zato med množico ponudnikov oblikovalcev spletnih strani ni enostavno izbirati. Ekipa Multimedije je moja pričakovanja in zamisli v celoti izpolnila, oziroma jih s pozornostjo do detajlov tudi presegla. Še posebej bi rad izpostavil g. Riharda Vrenčurja, s katerim sva tudi največ sodelovala, saj je s svojim strokovnim pristopom in znanjem veliko prispeval pri sami grafični podobi spletne trgovine, kakor tudi pri avtomatizaciji povezave z računovodskim programom. Celotni ekipi Multimedije še enkrat hvala za trdo delo in ekspresno realizacijo projekta. Tomislav Žibrat, Varez.si"

Matjaž Simonič - Zdrava.si "Multimedijo sem spoznal po priporočilu prijatelja, katerega mnenje zelo cenim. Že na prvem sestanku so v meni vzbudili zaupanje, saj so mi takoj znali ponuditi kvalitetne rešitve spletne prodaje, delovali so profesionalno, odprto in prisluhnili so mojim željam. Nova spletna trgovina tako predstavlja realizacijo mojih želja in njihovih izkušenj in kvaliteto dela. "

Nataša Pirc Musar "Podjetje Multimedija poznam prek Riharda Vrenčurja in Milana Maleka, ki sta, tako kot jaz, navdušena igralca bowlinga. Zato seveda ni naključje, da je prav njuno podjetje oblikovalo tudi spletne strani Bowling zveze Slovenije. In kaj mi je pri tem podjetju najbolj všeč? 1. Kreativnost - ideje so vedno v kontekstu z vsebino, rešitve všečne in povedne. Za nas je podjetje izdelalo tudi dva logotipa, logo Bowling zveze in logo Mediteranskih iger, ki jih bomo aprila 2013 gostili v Ljubljani. 2. Hitra odzivnost - tudi ob koncih tedna in zvečer jim ni težko iskati rešitev ali popraviti kaj na spletu, poklepetati o novih idejah. 3. Smisel za humor - ja, Štajerci ga imajo in meni osebno je v veselje sodelovati s takšnimi posamezniki. Nataša Pirc Musar, direktorica ženske in mladinskih reprezentanc pri Bowling zvezi Slovenije"

Masa Siroka, AD fuzija d.o.o. "V sodobni poslovni komunikaciji in v komunikaciji s potrošniki je spletna stran eno najpomembnejših orodij. Pogosto je prvi stik s podjetjem in blagovnimi znamkami, ki jih zastopamo. Podjetje Multimedija nas je prepričalo s svojo profesionalnostjo, koristnimi nasveti in dobro izvedbo. Naši poslovni partnerji ali individualni kupci lahko zdaj preko naših spletnih strani dobijo kakovostno predstavitev naših izdelkov, kar pomembno skrajša in olajša komunikacijo z njimi. Ker se ukvarjamo tudi z dizajnom, so videz, prvi vtis in dobro počutje pomembni tudi ob obisku spletne strani. To potrjuje tudi večji obisk naših spletnih strani, ki vpliva tudi na boljše poslovanje."

Jože Duh, Terme Dobrna d.d. "S podjetjem Multimedija Studio d.o.o. sodelujemo že od leta 2006. Ekipo odlikuje profesionalnost in kreativnost. S svojimi bogatimi izkušnjami sledi novostim in smernicam postavljanja spletnih mest. V turizmu zaznavamo porast spletnega poslovanja, zato je za naše podjetje zelo pomembno, da imamo stalnega in zanesljivega poslovnega partnerja. V letu 2011 smo se odločili za prenovo spletne strani. Sodelovanje z ekipo je pri tem projektu potekalo odlično. Zadovoljni smo z odzivnostjo, ažurnostjo, podporo in fleksibilnostjo, v smeri zagotavljanja uporabniku prijazne spletne strani. Podjetje Multimedija postaja naš osebni svetovalec tudi na področju optimizacije spletne strani.    Vsekakor, podjetje priporočamo tudi drugim poslovnim partnerjem. Jože Duh, direktor Terme Dobrna d.d."

Zoran Predin "Po večletnih zapletih s svojo internetno stranjo sem končno v Multi-mediji našel z Milanom Malekom sodelavca, s katerim lahko brez posebnih razlaganj učinkovito sodelujem. Iščeva enostavne in udarne rešitve. Stvari ni potrebno dvakrat razlagati in samoinicjativnost ni sprejeta kot teženje. Vem da mi bo čas, ki sem ga prihranil, prinesel obojestransko zadovoljstvo. Gremo naprej. "

Mirjana Stiplošek Gorza, City MB "Izdelavo spletne strani smo zaupali podjetju Multimedija Studio d.o.o., saj jih odlikuje izkušen, ažuren in strokovni team, ki nam zmeraj ponuja odlično spletno strategijo, veliko novih idej in programskih rešitev. Individualen pristop podjetja Multimedija Studio d.o.o. nam omogoča prilagajanje željam in potrebam naših strank, enostavno spreminjanje in posodabljanje spletnih vsebin, ki omogočajo izbran nakup naših strank. V sodelovanju in kreativnosti podjetja Multimedija Studio d.o.o. ne najdete skritih pasti, medsebojno sodelovanje poteka korektno in ažurno. Trgovski center CITY Maribor je center najlepših nakupov. Umetnost nakupovanja je umetnost izbire, zato je naša izbira ena in edina – podjetje Multimedija Studio d.o.o."

Robert Trlep, Globtel d.o.o. "Celostni grafični podobi posvečamo v našem poslovnem sistemu veliko pozornost in spletne strani, kot eden novejših medijev, niso nobena izjema. Podjetje Multimedija je našlo uspešen kompromis med specifiko storitve, ki jo ponujamo in novimi trendi izgleda in uporabnosti spletnih strani. Rezultati so vzpodbudni! Izjemno se je povečal obisk naših strani, posledica tega pa je tudi močno povečanje povpraševanj, ki pridejo iz obrazca na spletnih straneh. Podjetja smo dinamični subjekti in vsebina ter oblika spletnih strani mora temu slediti. Team Multimedije nam je s svojo storitvijo vzdrževanja spletnih strani v veliko pomoč."

Peter Osterveršnik, TO BI d.o.o. "Dandanes je izbira openscource kode precejšnja in sprva sem načrtoval, da si sam izdelam spletno trgovino. Sem pravzaprav že imel postavljeno. A so se kaj kmalu pojavile želje imeti to in ono... Nakar sem ostal brez specifičnih rešitev, ki bi jih želel za svojo spletno prodajalno. Zato sem se odločil poiskati podjetje, ki se s tem ukvarja profesionalno. Odločil sem se za podjetje Multimedija.net. Po mojih željah so mi postavili spletno trgovino in v izredno kratkem času izdelali vse modifikacije, ki se jih je kar nekaj nabralo. Vem, da sem se pravilno odločil, ker imam zagotovljeno možnost prilagajanja moje spletne prodajalne potrebam, ki se bodo pojavljale s širjenjem prodajnega programa in na splošno z rastjo portala, ter vedno večjimi zahtevami kupcev. V tem rastočem tržnem segmentu, kjer je pomembno biti konkurenčen, si ne moremo privoščiti spanja in dobra, nadgradljiva programska osnova, je temelj za uspešno prihodnost."

RMB Racing Team "V današnjem času sta tako kot v našem športu hitrost in prepoznavnost zelo pomembna. Nam je Multimedija preko spleta to omogočila. Med drugim nam omogočajo tudi samostojno ažuriranje spletne strani tako, da imajo obiskovalci vedno sveže informacije glede naših nastopov. Ker smo na področju oblikovanja spletnih strani laiki, smo le-to prepustili profesionalcem (Multimediji). Zelo uigran team je všečno oblikoval našo spletno stran, za kar se jim v imenu ekipe iskreno zahvaljujem."

Drago Petek, City MB d.o.o. "Dinamika poslovanja našega podjetja je narekovala postavitev spletne aplikacije, ki omogoča hitro in preprosto ažuriranje strani, saj lahko le tako nudimo našim strankam ažurne informacije. še posebej smo pri izbiri izvajalca namenjali veliko vprašanj in pozornosti visoki uvrstitvi naše spletne strani v iskalcih, kar je s strani izvajalca zahtevalo dodatno znanje. Multimedija je pripravila celovito rešitev, ki daje odgovore na vsa naša vprašanja! Pri pripravi spletnih strani ni pomembna samo prisotnost, pomembna je tudi uvrščenost pred ostalimi. V Multimediji vas znajo uvrstiti pred ostale!"

Krekova družba za storitve d.o.o. "Prepričani smo, da je bila izbira podjetja Multimedija za izdelavo spletne strani pravilna odločitev. Pripravili so rešitev, ki predstavlja odličen kompromis med izgledom, uporabnostjo in koristnostjo informacij. Posebej moramo pohvaliti hiter odziv in pripravljenost svetovanja Multimedije. Seveda nikakor ne gre pozabiti na možnost samostojnega ažuriranja vsebine strani, kar je danes že skoraj nuja. Vsekakor tudi drugim priporočamo: "Izberite Multimedijo - poslovnega partnerja evropskega kova.""

Gregor Varl, Asistent d.o.o. "Z veseljem sem sprejel povabilo, da napišem nekaj besed o podjetju. Tisti, ki nas poznajo, vedo, da z dobrim nismo zadovoljni, zato iščemo le najboljše. Tako je tudi na področju internetnega oblikovanja. Oblikovalci in ponudniki rastejo kot gobe po dežju, a na žalost prepogosto obljube obvisijo nekje med oblaki, denar izpuhti, strani pa enostavno ni. Prav zaradi tega smo bili sprva zelo zadržani, vendar smo kar hitro poiskali skupen jezik in presenetljivo hitro, pred vsemi roki, postavili spletno stran. Fantastično! Ker smo podjetje, ki zelo malo oz. skoraj nič ne oglašuje v drugih medijih, se je prodaja in prepoznavnost podjetja močno povečala, kar še dodatno potrjuje, da je ključnega pomena izbira dobrega in zanesljivega partnerja, saj danes spletno oblikovanje brez ustreznega svetovanja in CMS vmesnika za spreminjanje vsebine, ne vodi več nikamor. Če bi me danes vprašali koga priporočam, bi odgovor padel kot strela z jasnega. Seveda! Multimedija in pika."

Jani Dolinšek - Plezuh.com "S ponudbo, ceno, opravljenim delom in korektnim poslovnim odnosom Multimedije sem zelo zadovoljen. Predvsem me veseli, da smo stvari dorekli in izvedli po načinu: rečeno - storjeno, v dogovorejnem obsegu in terminu. Mnogi obiskovalci naše spletne strani so pohvalili tako design kot enostavno in pregledno postavitev. Pri oblikovanju spletne strani so ustvarjalci v celoti upoštevali naše želje in zahteve, pri tem pa dodali še kanček lastne kreativnosti. To pa jih razlikuje od drugih!"

Marko Veleski, Velmark d.o.o. "Za Multimedijo smo se odločili saj cenimo njihovo kreativnost, hiter odziv, odlično podporo in svetovanje ter seveda ugodne cene. Kot primer naj navedem, da smo se s pomočjo njihovih priporočil in nasvetov odločili za optimizacijo spletnih strani, s katero dnevno pridobivamo nove stranke v naši spletni trgovini, ter na ta način iz meseca v mesec podiramo rekorde v prodaji športne prehrane preko spletne trgovine. Podjeje nam je izdelalo več spletnih strani (potapljanje.net, pro-fitnes.com, sportna-prehrana.com)."

Vlado Pavlič, Vratko d.o.o. "Naše podjetje smo želeli uspešno predstaviti tudi na svetovnem spletu. Zaradi nenehne širitve naše dejavnosti smo želeli stran, ki jo je možno poljubno nadgrajevati. Pridobili smo mnogo koristnih nasvetov o uspešni predstavitvi na spletu. Po objavi naše nove spletne strani smo dobili veliko pohval za njen izgled in koristnost informacij, hkrati pa so se povečala povpraševanja, ki jih pošiljajo obiskovalci spletnih strani."

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2