Izdelava spletnih strani  |  Izdelava spletne trgovine  |  Optimizacija strani Spletni marketing                                       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  |  02 228 26 69

 

Izdelamo vam spletno stran, na katero boste ponosni.

Ali še nimate svoje strani? Je mogoče zastarela?
Izdelamo vam kvalitetno spletno stran po ugodni ceni.

Zaupa nam več kot 250 podjetij, zakaj nam ne bi še vi?
 

Izdelava spletnih strani

Profesionalna izdelava spletnih strani je v današnjem času eden najpomembnejših segmentov uspešne predstavitve vašega podjetja oziroma dejavnosti.

Izdelava spletnih strani

Ali se zavedate prednosti interneta? Njegova rast je najhitrejša med vsemi ostalimi mediji (TV, Radio, časopis...). Njegova prednost je uporaba različnih orodij za promocijo (Socialni kanali, video kanali, interaktivne vsebine, newsletter sistemi...).
Internet je v Sloveniji vedno bolj prisoten, spletno stran v Sloveniji ima več kot 90% podjetij.


Izdelava spletnih strani je pomembna za vaše podjetje, zato bodite previdni pri izbiri izvajalca. Če se boste odločili za Multimedija.net boste dobili izvajalca, ki ima več kot 15 letne izkušnje in ki je izdelal več kot 250 spletnih strani in ima visoko usposobljen kader.

Spletne strani izdelamo po naslednjih korakih:

1Spoznavanje podjetja in preučitev dejavnosti
Pred izdelavo strani poizkušamo čimveč izvedeti o vašem podjetju, dejavnosti, storitvah, izdelkaih... Preučimo vašo konkurenco in svetujemo. Upoštevamo vaše želje in na podlagi naših izkušenj najdemo kompromis, ki je zmagovit za nas in za vas

2Oblikovanje vaše strani
Skupaj z vami oblikujemo spletno stran. Le to barvno prilagodimo vašemu logotipu, dejavnosti… Upoštevamo vse najnovejše grafične smernice, tako bo vaša spletna stran pregledna, moderna in lepa.

3Spletna stran in struktura
Skupaj  pripravimo načrt in strukturo spletnih strani. Na najboljši možen način predstavimo pomembne sklope vaše dejavnosti oziroma vse izdelke. Obiskovalci bodo v vsakem trenutku imeli želene informacije, ne bo jim treba iskati predolgo, pa izgubili se ne bodo na strani.

4Spletna stran -polnjenje vsebine
Vnos spletnih strani je pomemben za kvalitetno predstavitev, ki jo potrebuje spletna stran. Strani profesionalno oblikujemo, tekste prilagodimo obiskovalcem, nato še vsebino popestrimo s slikami…

5Objava v spletnih iskalnikih in direktorijih
Izdelano spletno stran na podlagi analize in predlaganih ključnih besed vpišemo v vse pomembne Slovenske in svetovne iskalnike ter direktorije. Tako bo vaša stran postala vidna.

6Urejanje internet strani
Spletno stran lahko enostavno urejate sami, potrebujete samo dostop do interneta. S pomočjo programske opreme bo urejanje strani enostavno in hitro.
 

Izkušnje naših partnerjev

Mirjana Stipolšek Gorza (Trgovski center City Maribor)
Izdelavo naših strani smo zaupali podjetju Multimedija.net, saj jih odlikuje izkušen, ažuren in strokovni team, ki nam zmeraj ponuja odlično spletno strategijo, veliko novih idej in programskih rešitev. Individualen pristop podjetja Multimedija.net nam omogoča prilagajanje željam in potrebam naših strank, enostavno spreminjanje in posodabljanje spletnih strani, ki omogočajo izbran nakup naših strank. V sodelovanju in kreativnosti podjetja Multimedija.net ne najdete skritih pasti, medsebojno sodelovanje poteka korektno in ažurno.

Zoran Predin
Po večletnih zapletih s svojo spletno stranjo sem končno v Multi-mediji našel z Milanom Malekom sodelavca, s katerim lahko brez posebnih razlaganj učinkovito sodelujem. Iščeva enostavne in udarne rešitve. Stvari ni potrebno dvakrat razlagati in samoinicjativnost ni sprejeta kot teženje. Vem da mi bo čas, ki sem ga prihranil, prinesel obojestransko zadovoljstvo. Gremo naprej.

Jože Duh, Terme Dobrna
S podjetjem Multimedija.net  sodelujemo že od leta 2006. Ekipo odlikuje profesionalnost in kreativnost. S svojimi bogatimi izkušnjami sledi novostim in smernicam postavljanja spletnih mest. V turizmu zaznavamo porast spletnega poslovanja, zato je zelo pomembno, da imamo stalnega in zanesljivega poslovnega partnerja. V letu 2011 je padla odločitev za prenovo spletne strani. Sodelovanje z ekipo je pri tem projektu potekalo odlično. Zadovoljni smo z odzivnostjo, ažurnostjo, podporo in fleksibilnostjo, v smeri zagotavljanja uporabniku prijazne spletne strani. Multimedija.net postaja naš osebni svetovalec na področju optimizacije spletne strani.

Vsekakor, Multimedija.net priporočamo drugim poslovnim partnerjem.

Robert Trlep (Globtel d.o.o.)
Multimedija.net je našlo uspešen kompromis med specifiko storitve, ki jo ponujamo in novimi trendi izgleda in uporabnosti spletnih strani. Rezultati so vzpodbudni! Izjemno se je povečal obisk naših strani, posledica tega pa je tudi močno povečanje povpraševanj, ki pridejo iz obrazca na spletnih straneh. Podjetja so dinamični subjekti in vsebina ter oblika spletnih strani mora temu slediti. Team Multimedije nam je s svojo storitvijo vzdrževanja spletnih strani v veliko pomoč.

Vlado Pavlič (Vratko d.o.o.)
Podjetje želimo uspešno predstaviti tudi na svetovnem spletu. Zaradi nenehne širitve dejavnosti želimo stran, ki jo je možno poljubno nadgrajevati. Pridobili smo mnogo koristnih nasvetov o uspešni predstavitvi na spletu. Po objavi naše nove spletne strani smo dobili veliko pohval za njen izgled in koristnost informacij, hkrati pa so se povečala povpraševanja, ki jih pošiljajo obiskovalci spletnih strani.

 

Izdelava strani - Cenik


Cenik (brez dodatnih mesečnih stroškov)

 Start PaketBasic PaketBusiness Paket
Cena 690,00 EUR 1.190,00 EUR od 1.690,00 EUR
število podstrani do 10 do 20 do 50
Design enostavni design unikatni design unikatni desiggn
Možnost urejanja vsebin
Google analytics
Vpis spletne strani v iskalnike
Spletni obrazec
Galerija slik
Razvoj dodatnih modulov

 

Cene so brez DDV!
Če pripravljene oblike ponudb ne ustrezajo nas kontaktirajte in z veseljem bomo poiskali rešitev, ki bo za vas najbolj primerna.

Pogosta vprašanja

Ali lahko pri vas registriram domeno?
Seveda. Cena registracije domene tipa .com, .net, .org znaša 3.000,00 SIT/letno, registracijo domene tipa .si pa je za naše stranke brezplačna.

Kako dolgo traja izdelava spletne strani ?
Trajanje izdelave strani je odvisno od obsega. V povprečju traja izdelava do 30 dni.

Kako pripravim vsebino za izdelavo internet strani ?
Vsebino za spletno stran potrebujemo v elektronski obliki. Najlažje je, če vsebino pripravite v urejevalniku besedil (Word).

Kako poteka izdelava moje  strani ?
Spletna stran poteka po terminskem planu, ki ga določimo skupaj z vami. V terminskem planu so naslednji ključni termini:
1. Izdelava in potrditev grafične podobe.
2. Izdelava in potrditev scenarija spletne strani z navigacijo.
3. Izdelava celotne strani z vsemi podstranmi.
3. Registracija domene (če je potrebna) in postavitev strani na strežnik.
4. Faza testiranja.
5. Spletna stran se nato še objavi v iskalnikih

Kako je z dodajanjem novih spletnih strani ?
Vse naše spletne strani so zgrajene modularno, tako da jih je možno kasneje poljubno širiti.

 

Nekaj zadnjih projektov

 
 
Zahtevajte ponudbo!
Izpolnite spodnji obrazec, vzelo vam bo le nekaj sekund. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Lahko nas pokličete tudi po telefonu 02 228 26 69!
Polja označena z * so obvezna.

+ =
Zagotavljamo zasebnost!

Vaši podatki ne bodo posredovani tretji osebi pod nobenim pogojem.

Feedback2